Нито аз, нито дъщерите ми гледаме “Сървайвър”
След като миналия сезон кърджалийските близначки Биляна и Габриела скандалиризараха тв-феновете, в сегашното издание баща им Николай пък изправя на нокти съплеменниците си от “Пачека”. В блиц интервю специално за “ШОУ” най-безскрупулният и омразен участник продължава да реди откровения за панамската си авантюра.

- Поддържаш ли контакти с някои от съотборниците си след края на снимките му в Панама?
- Разбира се, че се чувам с някои от тях. Нямах намерение да създавам приятелства, но със Здравко /легендарния вратар на “Левски” – б.а./ сме в много добри отношения. Радвам се, че и той по същия начин избягва хората, с които сме били в една игра, в която всеки е бил враг на останалите. Каквито и глупости да се говорят от сорта на коалиция, другарство, истината е една – “Сървайвър” ме научи, че там на никого не можеш да разчиташ. Всеки е готов на всичко, за да остане до края. Аз бях единственият човек, който успя да закара група и хора на финала.

- По-наблюдателните тв-зрители се бъзикат, че тазгодишното издание било по-правилно да бъде наричано не “Островите на перлите”, а “Островите на силикона”. Веднага се набива на очи, че, дори вталени от глада и мизерията, напомпаните бюстове на почти от половината на участничките въобще не “спадат”?
- Нямам нищо против силикона, стига естетически да изглежда добре. За мен по-неприятното беше това, на което бяха заложили повечето от жените – на флирта, на секса, за да им се обърне внимание. Почти всички жени тръгнаха към острова с визитката: “Аз съм разгонена кучка! Вземете ме в играта и ще видите какво става!”

- Нито едно разголено създание от “Пачега” или “Мого Мого” ли не ти хвана окото?
- Нямаше по-качествена жена от приятелката ми /между впрочем тя се превърна и в една от ябълките на раздора между Ники и Али, като манекенът се изцепи, че спътницата в живота на кърджалиеца била болна от рак. В предишния брой на “ШОУ” Мартинов пък изненадващо призна, че либето му от Пловдив би му дало 250 000 лв., без дори да го попита за какво му трябват. Усилено се говори, че новата изгора на родопския мачо била милионерка – б.а./! През целия си престой нито една от участничките не успя да ме впечатли, за да ме накара да проявя чувства.

- Дъщерите ти Биби и Габи участваха преди теб в шоуто за оцеляващи. Как реагират на твоята игра?
- Както аз не гледам “Сървайвър”, доколкото знам, и те не го следят, защото се занимават с основните си задачи. Те са много дейни момичета. “Сървайвър” им помогна дотолкова, че в момента се занимават със сериозен бизнес. В същото време са и студентки. Вече са по-богати и от баща си /смях/. Попитах ги неотдавна дали са гледали някои от епизодите. Отговориха ми: “Само началото! Не се съмняваме какво ще се случи!” Те ме познават добре и са уверени, че ще се представя по начина, по който аз искам.

Кърджали,
едно интервю на
Георги АНДОНОВ