„За голямата сцена ме откри Жоро Илиев, а Фатик надупчи микрофона ми с три куршума!”, сензационно призна Володя Стоянов в тв-интервю.
Войводата на фолка разказа как един ден в Сандански дошли два мерцедеса и го отвели в столичния ресторант „Мираж”, за да пее на ушенце на Главния. Володя отсече, че не го е било страх тогава, дори напротив – чувства се щастлив и благодарен, че е станал свидетел на онези времена: „В тези среди или оживяваш и си тръгваш с много пари, или загиваш!”, с доволна усмивка рече той.
„Придворният певец на ВИС” изпълни пред Венета Райкова любимата песен на Жоро Илиев и разкри куп тайни за големите босове. Според него много от певиците са били открити за голямата сцена именно от мутрите. „Аз съм единственият певец с три куршума в микрофона!” – призна още Володя Стоянов и разказа как една вечер Фатик прострелва три пъти микрофона му.
„И на Стоичков съм пял – от него имам сто долара!” – разказа Володя Стоянов и призна, че е много трудно да получиш бакшиш от Камата и че още пази банкнотата от 2000 лева, върху която Ицо е оставил автографа си. Войводата сподели още, че самият той е измислил артистичното име на Софи Маринова, както и че прякора на Коце Маца всъщност е Коце МацЕ, тъй като скандалният бизнесмен бил голяма конте.

Анелия ПОПОВА