Майкъл Кунстман превърнал звездата в своя робиня.
Тези дни Камелия Тодорова сензационно призна, че неин бодигард е бил самият Бойко Борисов. Според запознати той я вардел срещу 20 долара дневен надник от “народната любов”, когато емигрантката Кеми Тодороу се завърна за пръв път в България. По-любопитното е, че той е бил нает от бившия съпруг на джазлейдито – Майкъл Кунстман, който бил един от тайните авери на президента Георги Първанов и премиера Станишев.

Михаел Юлиус Кунстман или Майкъл, както се представя в България, е една от най-мистериозните фигури на родната бизнес и политическа сцена. Той се навърта в страната ни още преди демокрацията, а с Камелия се запознава през 1983 г., представяйки се за известен режисьор. Джазпевицата, която жъне успехи и в киното след “Търновската царица”, веднага налапва въдицата и се влюбва “по холивудски” в Кунстман. А той работи на едро и тутакси й предлага да играе във филм за Марлене Дитрих, да я превърне в мегазвезда и да сложи света в краката й. За целта подготвя нейното бягство от България. Дава й два-три часа за размисъл. И Камелия му казва “да”.
Натъпкана в багажника на западногерманеца, артистката бяга през Гърция с фалшиво италианско име и паспорт и успешно се добира до Апенините. Малко по-късно става и госпожа Кунстман.
В началото бракът между мистериозния немец и Камелия върви по мед и масло. Година след като стават семейство, се раждат двете им дъщери - близначките Рахел-Лилия и Мириам-Ребека. Нещата в професионално отношение потръгват горе-долу, но в личен план

започва истинска драма между съпрузите

Кунстман се опитва да превърне Камелия в своя робиня. Той започва да й налага куп лични и професионални забрани и догми, които тя не издържа.
Самата Кеми споделя, че разбира, че е затворена в златен кафез, когато за първи път се завръща в България в зората на демокрацията. Мнозина предполагат, че именно Бойко Борисов, който е нает от ревнивия Майкъл да я пази от “народната любов” (или от чужди мъже),

й е дал кураж да се измъкне от златната клетка

Хора от шоубизнеса разправят, че столичният кмет е работил в продължение на 3 месеца като бодигард на Камелия Тодорова, преди да бъде уволнен. Любопитното е, че според клюката той е бил препоръчан от съдружничката (и любовница) на Кунстман Станислава Армутлиева. Тя се присетила за „едно момче каратистче”, което познавала покрай баща си, който бил треньор на Борисов. “Това беше доста отдавна. Бойко беше много симпатично момче”, спомня си Камелия Тодорова, но не разкрива има ли Бате Бойко пръст в развода й. А той се случва скоро след това. Джазлейдито избягва отново. Този път от Германия и от съпруга си. Връща се в София точно както и заминава –

без пукната пара

Не след дълго в България отново акостира и Майкъл Кунстман, който става представител на световната звукозаписна компания “Юнивърсъл мюзик” чрез фирмата си “Вирджиния рекърдс”. Според запознати той е в отлични отношения с БСП, които дават сериозно рамо на бизнеса му тук. Той също им връщал нееднократно жеста, ако се вярва на “червената” мълва. В интернет пък спрягаха името на немеца най-често редом с тези на Красимир Премянов, Сергей Станишев и Георги Първанов. Самият Кунстман приживе не криеше обожанието си към нашия президент: “Георги Първанов беше предпочитаният от мен кандидат за президент… В България имам дългогодишен политически имидж, в България аз съм социалист. Това е свързано с приятелството на Франц Йозеф Щраус с Тато преди много години. Щраус беше за мене най-важният играч за България в Германия… От много години съм в България. От самото начало търсех сътрудничество с БСП. И никога не съм позволявал съмнение по въпроса коя е моята "политическа родина" в България - това беше и е Социалистическата партия на България. Наскоро ходих до "Позитано" 20. За първи път след шест години. Зарадвах се да видя на входа един мой стар познат. Попитах го къде е кабинетът на Сергей Станишев. Той отговори, ти знаеш къде е, ще отидеш там, където си ходил и преди”, разказва с гордост пред в. “Дума” мистериозният немец.
“Дебелите политически приятелства” на Кунстман обаче не можаха да го спасят от “дебелите вратове” в България. През август на 1996-та борци пребиват шефа на “Вирджиния рекърдс”. Защо – и до днес остава загадка. След жестокия побой здравословното му състояние започва да се влошава все повече и повече. Бившият мъж на Камелия Тодорова прекарва половин година в инвалиден стол. Тъкмо малко се пооправя и в лятото на 2001 година го покосява инсулт.
На 18-и юли 2006г., след продължително боледуване, Майкъл Кунстман си отива от този свят едва на 56 години.
Така Станислава Армутлиева става

малката господарка на голямата фирма

Уви, бившата актриса, запомнена най-вече с това как мастурбираше със скелет на сцената, не успява да задържи лидерското място на компанията. През годините избягаха всичките й звезди, а нови фирми почти “изядоха баницата” на Саня в бизнеса с концерти на международни звезди. Според хора от бранша станало така, защото Армутлиева и “нейните женки”, както наричала служителите си, решили, че са “хванали господ за шлифера” и започнали да се държат некоректно и нагло с колеги, музиканти и журналисти. Което в крайна сметка им “изяло главата”. Или както разкрива потребител с ник Читател в сайта на e-vestnik, който явно е доста навътре в нещата: “Вирджиния рекърдс” е изключително непрофесионално работеща музикална компания. Тя е в състояние да провали всеки клетник изпълнител, залъгал се да работи с нея… Некадърността на “Виржиния” е безгранична. Те провалиха кариерата на Невена Цонева, същото ще се случи и със следващия мюзик айдъл - Тома. Не умеят да продуцират, а по идиотското стечение на обстоятелствата, че са лицензиант на “Юнивърсъл”, получават правото да работят с всички айдъли. А там има хора с потенциал, които така ще си отекат - Иван Ангелов, Теодор Койчинов, Нора, Деница и т.н. Забравете имената им - никой ... още от тях няма да извади албум, басирам се. Сещам се, че през 2001 г. “Ъпсурт” си търсеха компания-издател, а фирмата на Армутлиева отсече, че "тази група не е достойна да бъде в каталога на фирмата й". Е, само година по-късно доказаха колко тя не е права. “Вирджиния рекърдс” успяха да съсипят кариерата на друг рапър - Мишо Шамара, когото издаваха за много кратко. Дори безкрайно търпеливата Йълдъз Ибрахимова се раздели с тях, изненадана от некомпетентността и неадекватността им.

Защо “Вирджиния” не работи с АБСОЛЮТНО НИТО ЕДНА истинска българска звезда,

както прави всеки клон на “Юнивърсъл” по света? Васил Найденов, Лили Иванова, Орлин Горанов - певци-колоси, не щат и да чуят за продуценти, отвратени от такива креватни професионалисти като Станислава Армутлиева. И са прави - поради некадърността на тези "продуценти", по-добре сами да си оправят кариерите. Може би затова още са на сцената. Това е “Вирджиния рекърдс”... Некадърност, но съчетана с наглост и самочувствие до небесата…”. Anonymous пък го допълва: “…чрез свързани фирми и с помощта на мутри девойката Саня е на път да постави под контрол над 70% от дистрибуцията на физически носители в Булгаристан, докато Комисия за Защита на Конкуренцията си похърква по бюрцата… Санка е еманация на корупцията, царяща в България, и в частност в бизнеса с културни продукти. Единственото хубаво нещо е че скоро истинския пазар ще я изхвърли като ненужен посредник между музиканти и потребители...”.
Воят срещу Армутлиева и т. нар. й “женки” идва не само от интернет потребителите. Родни журналисти също са пропищели от къдрокосата бивша актриса и нейните подчинени, които се опитват да ги учат на висок тон как да си вършат работата. Поредната им изцепка беше преди месец, когато “бойни единици” от “Вирджиния” прогонили и почти набили фотографка от столичен вестник, задето снимала “техните” звезди, без да им иска разрешение. По този повод се говори, че вацовите издания обмисляли да обявят бойкот на Саня и наглите й пиарки. Такъв й е обявен и от други издания, което според анализатори е началото на края на сладкия й бизнес…

Весела Томова


Досие 
 - Станислава Армутлиева е завършила актьорско майсторство във ВИТИЗ, но твърди, че сцената й е само хоби. От 16 години е начело на "Вирджиния рекърдс". В бизнеса попада случайно, покрай Майкъл Кунстман, признава самата тя. Има две дъщери - Маргарита и Алма. 

- Майкъл Кунстман създава "Вирджиния рекърдс" през 1992, но се занимава повече с политическите си другари от БСП. В края на 90-те тогавашният министър на вътрешните работи Бонев го обявява за persona non grata. Кунстман не е допуснат да премине българската граница на летище София. Така Станислава Армутлиева поема ръководството на “Вирджиния”, а Кунстман използва времето “в изгнание”, за да активира политическите си връзки и през август 1999 се връща на бял кон в България.