Домашното порно на звездите вече не изненадва никого - глобалната мрежа се задръсти от креватните изпълнения на знаменитости като Парис Хилтън, Памела Андерсън и прочие, но човешкото любопитство граници няма. Особено когато мъжът е три пъти по-малък от дамата. В откровеното видео дребосъкът Върни се гушка с 22-годишната манекенка Рене Шрайдър, на която й е до кръста.
Ръстът му е едва 82 см. Но това в леглото няма никакво значение. Порното на фъстъка вече предизвика огромен интерес, макар че в краткия откъс, пуснат безплатно в нета, той просто кротко мляска Рене. Слуховете обаче носят, че Тройър вече е влязъл в преговори и бил готов да продаде пълната версия на записа за 100 000 долара.
Гологлавият Върни е един от най-преуспелите актьори-джуджета в историята на Холивуд. Покри се със световна слава благодарение на филмите за шпионина Остин Пауърс. Снимал се е още в "Хари Потър и философският камък" и "Мъже в черно". Необичайната му външност и вроденият му чар
бързо го направиха любимец на публиката, а госпожица Шрайдър изобщо не е първата красавица, която го е дундуркала в скута си.