Съпругата на станалия национално популярен покрай "ВИП-брадър" бизнесмен Трайчо Манекена е приела да се грижи почти изцяло за извънбрачната му дъщеричка Данайа. Людмила, която е бивша циркова артистка,вече често контактува с бабата на момиченцето и уговаря престоите на малката сладурана в луксозната къща на баща си в Бояна.
"Разбира се, не бих допуснала да скъся дотам дистанцията, че да си пия кафето с Виолета /майката на Данайа - б.р./”, категорична е стройната и елегантна дама в интервю за "НТ". Покрай раждането на малката преди няколко години Людмила и Трайчо са преживели голяма семейна драма, която оприличават на латиносериал. Преди Манекена да се реши да припознае Данайа за свое дете, съпругата му иска стопроцентова сигурност, че палавата Виолета Здравкова не е заченала от някой друг, а сега иска да обеси отрочето си на врата на Трайчо. ДНК-експертизата показва, че миската Здравкова е играла играта по правилата и момиченцето носи гените на бизнесмена. Така детето се сдобива по право с бащината си фамилия и с прилична издръжка. Покрай изявите на Виолета във "ВИП-брадър" Людмила и Трайчо разбират, че дъщеричката й всъщност е лишена от родителски грижи. Тогава Манекена публично пожела да заведе Данайа у дома си, а съпругата му научила това от екрана на Нова телевизия. "Бях в шок, когато се случи всичко това във ВИП-брадър", разказва Людмила пред журналистката Румяна Симеонова. "Не крия, че ми беше болно, и не твърдя , че ей така изведнъж съм простила на мъжа ми и съм заобичала детето. Но животът е това - научаваш се да приемаш това, което ти предлага."
Малката Данайа е все по-чест гост на семейството и е любимка на по-големите си полубратя. Баща й и неговата съпруга се опитват да я възпитават, тъй като това определено й е липсвало в дома на майка й Виолета Здравкова. Малкото момиченце вече се е научила да нарича жената на баща си "мамо Люси".