В клиниката на певицата и двете й половинки идват все повече мъже да си увеличават пенисите по примера на Азис, твърди бизнесдамата.
Певицата и бизнесдама Елвира Георгиева е родена на 9 юни 1962 г. в гр. Смолян, но е отраснала в гр. Казанлък. Тя е потомка на фамилия лютиери /баща й Георги Димитров и дядо Димитър Георгиев, основатели на фабрика "Кремона", са били майстори на цигулки/ и завършва музикалната гимназия в Стара Загора със специалност цигулка.
На 20 години тя спечелва конкурс за вокалисти към група "Сребърни звезди" в Ансамбъла на армията, а срещата й с композитора Владимир Наумов, който по-късно става неин съпруг, преобръща живота на певицата и тя остава в София.
Елвира временно се оттегли от естрадния подиум поради ангажименти, които има в клиниката за пластична хирургия на втория си съпруг д-р Николай Георгиев, известен сред шоуелита с прословутата операция на мъжкото достойнство на Азис. Въпреки че не е в светлините на прожекторите, певицата е в обектива на артновините, тъй като още докато бе с Влади Наумов, тя заживя и с д-р Георгиев, като осъществи нестандартна съпружеска схема - остана с двамата мъже на живота си.

- Г-жо Георгиева, би следвало да сте двойно по-щастлива от останалите жени?
- Преуспяла в професионално отношение по някакъв начин - да, може да се каже, защото все пак съм била една от десетте най-добри певици от миналото, а пък в личен план даже мога да кажа, че там нещата повече ми вървят - двойно. Щастлива съм с двамата си най-големи приятели в живота –

бившия ми съпруг и настоящия. Те двамата също са много добри приятели.

Те работят заедно. Има голяма хармония между нас тримата
и само това дори ме прави много щастлива.
- Имате ли достатъчно свободно време сега?
- Имам повече свободно време, тъй като не пътувам по турнета. Сега съм се захванала да уча английски например. Разбира се, напредвам с не много бързи темпове, но системно - нещо, което преди не можех да направя, и това ми изпълва свободното време. Чета освен това духовна литература от Ошо, "Разговори с Бога" от Нийл Доналд Уолш и други. Правя физически упражнения за раздвижване на енергията и "отваряне" на чакрите, наречени "Петимата тибетци". Най-много се разтоварвам, като ходя по магазините. Купувам нещо за себе си. Другото нещо, което ме разтоварва, е да се усамотявам. Много обичам да съм сама и често медитирам.
- Кой ви научи да медитирате?
- Владо, бившият ми съпруг. Ние не можем да научим доктора, защото аз не съм виждала по-заета личност от него. В моето обкръжение не е имало такъв човек, който да си тръгва късно вечер, да работи до късно и като се върне, само да легне да спи. Така че той няма тази възможност, но аз пък имам и го правя. Николай изключително много се труди и благодарение на това аз мога да я карам "по агаля, агаля".
- Знаете ли за други такива случаи на семейна хармония в България освен вашата?
- Може би да има подобни случаи, но като нашия много рядко затова, защото за да се получи такава хармония, трябва да има действително друг вид осъзнаване на нещата, друг вид съзнание. Иначе всичко, когато е погледнато от материална гледна точка, то звучи абсурдно и е невъзможно и невероятно.

Защото в материята най-важните неща са парите и сексът,

а пък в нашите отношения тези неща не са намесени и затова те вървят адски гладко. Нашите отношения между тримата са поставени на една по-висока степен на развитие, по-висша форма и всъщност другото не съществува. Това, което се случва между нас тримата, е всеки за всекиго да се грижи, все едно му е адски близък и все едно за себе си го прави. Значи това, което прави бившият ми мъж за тази клиника, все едно го прави за себе си. Той дава всичко от себе си и настоящият ми мъж дава всичко от себе си, за да може Влади да се чувства също добре. Аз, от друга страна, балансирам. В смисъл че и към единия, и към другия показвам една невероятна любов и обич. Но всичко това може да бъде разбрано само когато бъдат елиминирани парите и сексът и са изнесени нещата на едно по-високо стъпало. Със сегашния ми съпруг сме заедно от девет години, а сме женени от три.
- Как се роди идеята да построите тази клиника и да оформите семеен бизнес?
- Идеята дойде от настоящия ми мъж, но беше подета от Владо, защото в клиника като тази някой трябва да движи нещата, а Ники нямаше сила... Той трябва да се занимава само с операции, с медицинската част. А да намериш такъв свой човек /Влади е управител, б.а./ да върти нещата, да ги направи като за себе си - един за друг те са си много ценни. Клиниката вече функционира от две години. За нас е важно да са доволни пациентите.
- Какви хора посещават клиниката?
- Те са най-различни. Като се започне от най-известните певици и известни личности от шоубизнеса, също така и политици и се стигне до едно средно ниво хора. Има и артисти, но

най-много корекции си правят поп- и фолкпевиците.

Имаме и голяма част средно заможни пациенти.
- Колко скъпи са операциите, които правите тук?
- Скъпо е, но все повече и повече хората успяват да намерят начини - било с кредити, било със заеми... Който има голямо желание, намира начин. Примерно, има някоя жена, която не си харесва носа, например. И тя иска да го коригира и намира начин да намери пари. Българките много си правят корекции, но и мъжете не им отстъпват. Те също си правят корекции на носа, липосукции си правят. Има и такива, които си коригират пенисите. Много от тях се насочват към нас заради Азис. Жените правят всичко - лифтинги , абсолютно всичко. В зависимост от вида на импланта и каква марка са операциите
започват от 2700 евро до към 4000 евро.
- Не ви ли липсва днес естрадният подиум?
- Липсва ми наистина. Аз бях колежка със звезди като Нели Рангелова, Петя Буюклиева, Кристина Димитрова, Росица Кирилова. Липсва ми, но на мен ми беше много опротивяло да пея по заведения, а сега не ми се налага да го правя.
- Лицето ви изглежда много освежено. Има ли козметична намеса?
- Все още не съм правила корекции. На 9 юни ще стана на 46 години.

Едно интервю на Александрина РОКАНОВА