Пореден грандиозен тв-скандал пощури телевизиите. Тези дни стана ясно, че продуцентът Нико Тупарев напуска компанията “СИА адвъртайзинг”, а заедно с него си тръгва и лицето на “Стани богат” и Биг брадър” Ники Кънчев.
“Продължавам с Нико. За останалото питайте него”, лаконичен бе един от най-успешните тв-водещи. Това означава, че Ники Кънчев “пада от екран” и вече няма да го гледаме нито в “Биг брадър”, нито в “Стани богат”, чиято съдба от наесен също е неясна при създалата се ситуация.
“Блиц” научи, че следващият сезон на воайорското риалити ще се води от другото острие на Нова – Милен Цветков. “Биг брадър 4” ще се прави от досегашния съдружник на Тупарев – Димитър Митовски. Шоуто трябва да започне през есента в чисто нова къща. Към продуцентския екип на “Биг Брадър” се присъединява и Румен Луканов, който най-вероятно ще зареже мястото на водещ в “Сделка или не”.
Тупарев обаче не изоставя телевизионния бизнес, няма да изостави и стария си авер Ники Кънчев. Маститият продуцент ще прави цели 7 (!!!) нови предавания в bTV, плюс сериал, плюс ново риалити в БНТ. До този момент Нико работеше предимно с Нова телевизия. Според запознати обаче обтегналите му се отношения с Павел Станчев, който пък напоследък е “гъст” със Слави Трифонов, са го принудили да се премести при конкуренцията.