След като певицата с изумрудените очи се раздели с гръм и трясък с издателите си, сега се заговори, че е подписала договор с димитровградската фирма „Пайнер“.
Повод за тези спекулации дойде рекламата за нейно участие в столицата на официалния сайт на музикалната компания. Преди това Ема се включи в песента „Скорпион“ на Крум, а после и в проекта „Хайде, вдигни й“ на Кали. Във втората песен, освен с вокали, тя взе участие и във видеото, което се явява нейно дебютно за „Планета“.

Наши източници издадоха, че до този момент красивата брюнетка не е подписала с нито една музикална компания и се продуцира напълно сама. Емануела обаче си плащала и затова нейното име и лице присъстват на екрана на най-гледания фолкканал, като се върти реклама за предстоящите й участия.

Това е накарало доста хора да си помислят, че вече е преминала в „гнездото на димитровградските оси“. Оказа се, че много от колежките й също са повярвали на слуховете и са се постреснали. Чули са се доста злобни коментари за изпълнителката, тъй като всички за изплашени, че ще превземе музикалния небосклон и ще надвие сегашните любимки на публиката.


Красимир КРАСИМИРОВ