ПРОРОЧЕСТВА
В един момент ГЕРБ ще се обедини с Атака и това е мигът на разпадането на ГЕРБ, твърди известната езотеричка

Велина Стоянова е магистър биолог. Родена е през 1956 година в Пловдив, където живее и работи в момента. От 15 години активно се занимава с езотерични прогнози, диагностика на кармата, вибрационна медицина, психологична астрология и нумерология. Тя е жената, която преди три години официално чрез медиите обяви, че медицинските ни сестри ще бъдат освободени под натиска на жена от Европейския съюз. Тогава никой не повярва на казаното, но то се сбъдна дума по дума.
Велина Стоянова от три години активно участва в предавания на Пловдивската обществена телевизия.

- Вие гадаете на карти таро, вярват ли ви? Какви хора ви търсят за такава услуга?
- Идвали са политици, бизнесмени, хора от шоубизнеса и не малко интелектуалци, включително и лекари. По принцип ме посещават хора, които умеят да развиват у себе си творческо мислене, защото карти таро изискват активното участие не само от моя страна като гледаща, но и от този, който чака отговори на въпросите си. Дискретността при карти таро е абсолютно задължителна.
- Преди известно време в предаване на Пловдивската обществена телевизия вие категорично заявихте, че нашите медици ще бъдат освободени под натиска на страни от ЕС. По-точно от една жена от тези страни. Какво бихте прогнозирали за бъдещата политическа ситуация у нас? И въобще за България?
- Георги Първанов ще изкара мандата си като президент. Той е един от малкото чисти политици у нас. Има ясни позиции за стратегията ни, отговорен е и много честен. Роден е да бъде лидер. Човек, който държи на семейството и на възпитанието на децата си. Привърженик е на традициите и не на последно място – има страхотна интуиция. Принуден е да прави компромиси, разочарован е от политиците в собствената си партия, но е притиснат от обстоятелствата и нищо не може да промени.
- Какво ще кажете за триумфа на Бойко Борисов? Ще продължи ли и в бъдеще така скорострелно да се изкачва към върха?
- Славата на Бойко Борисов започва сега, той ще е следващият министър-председател. Артистичен човек, който страшно много обича властта, макар да не си го признава. Готов е на всичко да се докопа до нея.
Има силно развито въображение. Самият той въобще не е очаквал такова шеметно развитие на кариерата си. Но триумфът му няма да е задълго.
За съжаление разочарованието от него ще е такова, каквото хората не са изпитвали досега. Всички ще разберем, че отново сме били в плен на нашите илюзии, че сме измамени и унизени. А Бойко Борисов дори не може да предположи какви проблеми го очакват. Ще бъде принуден да бъде сговорчив с хора, които днес не може да понася. Възгордяването ще му изиграе лоша шега и той ще изпадне въобще от политиката.
- А Иван Костов!
- С политическата кариера на Иван Костов е категорично приключено. Синият лидер никога повече няма да излезе на политическата сцена. Той е прекалено материален човек и ролята му в политиката беше точно такава - материална. В следващия парламент той ще е никой.
- Ще кажете ли нещо за Сергей Станишев?
- За Сергей Станишев няма да има втори мандат. Колкото и странно да ви се струва днес, но утре то ще е реалност - Атака ще направи коалиция с ГЕРБ в името на каузата за тоталното отстраняване на Ахмед Доган от сцената. Атака и ГЕРБ ще подпишат твърде странно споразумение в името на тази цел. След това влиянието на Ахмед Доган в политиката ще падне до кота нула за сметка на новите икономически лостове най-вече в Южна България.
- Но кой ще управлява България?
- Точно тогава ще се появи в политиката жена, която само за няколко години ще изведе България напред. Тя ще е много чувствителен човек, деликатен, но и много упорита и издръжлива. Ще вземе в ръцете си всичките лостове за управление на държавата и ще започне възходът ни. Тази жена няма да разочарова нито един българин. Понеже женското начало е носител на добродетелите, ще се открие една възходяща политика за България. Именно тогава ще се утвърдим много точно и ясно в ЕС. Ще започнем да работим по въпроса за нашата идентичност. Тя ще е нашият спасителен пояс. Материално всички ще се стабилизираме. Ще изживеем истински подем в областта на селския туризъм, курортното дело, земеделието, животновъдството. Бързо ще се развие и леката промишленост. Ще се прославим като район с екологично чисти продукти. Това ще са нашите приоритети пред света, който най-после ще забележи, че я има България.
- А какво очаква света в бъдеще?
- Първо трябва всички да разберем, че това, което се случва около нас, не е случайно, а се движи по един предварително начертан план от космическия разум.
И само той знае абсолютната истина какво, как и защо се случва с нас. Това, което можем да направим, е да възпитаваме у себе си мъдрост, знания и търпение. Понятието време не съществува – то ни е дадено с цел по-добра ориентация. Представете си една мравка – тя вижда само в един малък кръг около себе си, макар и да е в равнината. Но този, който я гледа отгоре, вижда накъде отива и какво я чака отпред. Същата аналогия можем да направим с нас, българите, и Бог. Жаждата за знания и необходимостта от духовност ще станат абсолютна вътрешна потребност на новите поколения. Възходът на технологиите, които наблюдаваме днес и сме издигнали едва ли не в култ, ще залезе, защото потенциалът му ще се изчерпи. Няма да има какво повече да се даде на човечеството. В ерата на Водолея компютрите са вече приоритет за всяко семейство и се смята за гордост то да има компютър вкъщи. Правим го за доброто на децата си, но се получава обратен ефект. Забравяме, че тези компютри са ни нужни дотолкова, доколкото могат да ни помогнат практически. Ние обаче минахме границата, стоим по цял ден пред монитора, понеже за нас това се явява източник за забавления от всякакъв род. На практика компютрите са дяволското изкушение, което отнема част от истинския ни живот. Ще мине много време, може би едно столетие, и ние ще забравим за компютрите, сами ще ги отхвърлим.
Страстта към четенето на мъдри книги ще се върне.
И най-после ще проумеем, че само те ни носят особен вид положителна вибрация. Носят ни духовно развитие, за разлика от другите информационни системи. Това са друг тип вибрации, които ни влияят по различен начин. В едно по-далечно бъдеще човек ще комуникира с фините си енергии, които все повече ще опознава и развива. И физическите ни тела с течение на времето ще се променят – ще станат по-удължени и стройни, с по-тънка костна система. Забелязвате ли, че младите хора от сегашното поколение са по-високи.
Затлъстяването ще продължи да е бич за новите поколения, преди да дойде времето, когато въобще няма да има дебели хора. Продължителността на живота ще стигне до 120 години. Всичко това ще го постигнем, като се движим по пътя на божествения разум, който ще подготвя тела, съответстващи на по-голямото духовно въздигане на новите поколения. Храната ще е предимно от плодове, зеленчуци, семена и техните производни. Постепенно ще изчезнат месоядните хора. Удоволствието от храната ще бъде заменено с друг вид удоволствие, това, което ще изпитваме от нашите красиви духовни помисли. И именно тези помисли ще моделират все по-фино и по-фино телата на хората. След още време и тези тела ще изчезнат и ще останат само енергийно-плазмените тела, които ще менят формата си и ще могат да се реят над повърхността на земята. Но много години преди това ще трябва хората постепенно да са се отказали от всички земни удоволствия и пороци. Любовта ще придобие друг смисъл – не в познатия сексуален аспект. Сегашният секс все още носи белезите на животинското начало и то е още едно доказателство, че еволюираме. Плазмените тела, срещайки се и усещайки, че трептят на еднаква вибрационна честота, ще си изпращат импулс, който ще им доставя несравнимо душевно удоволствие, многократно по-силно като усещане от сегашното сексуално преживяване. От обмена на тези две ефирни тела, в момент на духовно блаженство, ще се дава живот на трето енергийно тяло. Разбира се, дотогава непрекъснато ще се променя съзнанието на човеците, ще се отваря подсъзнанието им, а всичко това ще бъде постигнато, извървявайки пътя на истинското познание.
- А в близко време очакват ли ни нови войни или катаклизми?
- Ние ставаме все по-гневни и все повече трупаме агресия и към самите себе си и един към друг. Ще дойде време, когато тази агресия ще излезе от нас във вид на енергийно разрушаване. Това ще е причината да започнат да се случват пожари, убийства, изнасилвания и по-големи, масови кървави сблъсъци, но оръжието, което ще се използва, ще бъде вътре в нас – това време ще бъде наречено война на умовете. Ние, българите, имаме една добродетел - голямото си търпение. Много хора смятат, че това е робско чувство, но не е така. Всъщност Бог ни възнаграждава, като ни предпазва от големите бедствия и катаклизми, които ще преживеят другите народи. Ние, българите, не изпадаме в крайности, нито сме много религиозни, нито прекалено материалистични. За разлика от нас, Америка, която е една силно привързана към материалните блага държава, е сполетявана от много големи бедствия: урагана Катрина, атентата на 11 септември и други. Поддържането на божествения баланс в България е нужно като въздуха и водата, но засега се съобразяваме с него само интуитивно. Докато не започнем да го правим целенасочено и упорито, няма да можем да се измъкнем от дупката, в която сме затънали.

Едно интервю на Тодорка НИКОЛОВА