Предлагаха ми 30 000 лв. за секс, споделя миската, моделка, певица и журналистка
24-годишната Цветина Димитрова надви 19 конкурентки и стана носителка на титлата ”Мис София 2014”. Коронованата красавица наскоро е завършила журналистика и гръцка филология в НБУ. Тя е бивша светска репортерка и настоящ моден дизайнер и е управител на Българската бийтбокс асоциация.

Хобито й е свързано с модата, активно снима фотосесии за списания и каталози и участва по ревюта у нас и чужбина. Има и записана песен „Ела към мен”, продуцирана от SkilleR, който е брат на ЛиЛана и световен шампион по бийтбокс. С него мълвата ги свързва в интимни отношения, но дали е така, разберете от самата Цветина.- В България се говори, че повечето конкурси са платени, а момичетата, които ги печелят, са любовници на някой известен и най-вече заможен кавалер. Можеш ли с ръка на сърцето си да кажеш, чети ти си спечелила „Мис София” честно и никой не е лобирал за теб по какъвто й да е начин?
- Разбира се, спечелих конкурса честно, никой не е лобирал за мен. Свикнала съм от малка да постигам всичко в живота си сама.

- Вече твърдиш, че не ти харесва да се явяваш но подобни модни конкурси, защото си разбрала че това не е твоята среда. Защо, какво те разочарова по-точно?
- Нищо не ме е разочаровало. Няма да се явявам вече, защото спечелих и постигнах това, което исках. Казах, че това не е моята среда, тъй като вече съм на едно друго ниво, сменям левъла с по-висок. Другата причина е и възрастта ми, чувствам се доста по-голяма и зряла от останалите момичета, които се явяват по тези конкурси. Периодът с конкурсите мина, сега съм на по-друго ниво.

- Работила си като светска репортерка, но и това не ти е допаднало – защо? И имаше ли известни имена, които те разочароваха?
- Бях малка, когато започнах да пиша за един музикален сайт. Много ми харесваше, правех го с голямо удоволствие. След известно време Йордан Радичков (внукът на великия български писател Йордан Радичков), ме покани да пиша и в неговия сайт. Не след дълго започнах да работя и за много известен „жълт” сайт, в който дейността ми продължи твърде кратко. Нямах много време, защото започнах да ходя на лекции, занимавах се и с друга работа, която ми носеше по-високи доходи. Спрях със сайтовете заради липса на време. С удоволствие бих се занимавала отново с журналистика.

- В настоящия момент с какво си изкарваш прехраната или все още родителите ти те подпомагат финансово?
- Занимавам се активно с мода. Снимам фотосесии, участвам в ревюта. В настоящия момент съм и управител на Българската бийтбокс асоциация. Организирам събития, мениджирам млади и талантливи артисти.

- В близко бъдеще имаш намерение да дебютираш като дизайнер, но за това се изискват средства - кой ще финансира начинанието ти?
- Силно се надявам аз да си го финансирам изцяло сама. Работя по въпроса усилено.

- Вече имаш и първа записана песен, продуцирана от брата на ЛиЛана – SkilleR, който е и световен шампион по бийтбокс. Вярно ли, че Рут Колева веднага те е изкритикувала и, меко казано, не е харесала твоето пеене – твоят откровен коментар?
- Да, имам песен, продуцирана от световния шампион по бийтбокс SkilleR. Много съм горда от този факт.
С Рут Колева се познаваме от доста време, винаги съм се държала позитивно и приятелски, когато сме се засичали по светски събития или участия. Дори за един от сайтовете, в които работих преди около 4 години, й бях правила интервю. Тогава също бях много толерантна към нея, тъй като тя дойде много пияна на срещата, закъсня доста и, меко казано, се държа неадекватно.
Озадачи ме нейната враждебност и нападките й след излизането на песента ми, тъй като с държанието си никога не съм й давала повод. Може би й е станало неприятно, че години наред се мъчи да убеди SkilleR да направят дует, а това така и не стана.

- Писа се, че SkilleR ти е гадже и поради тази причина е предложил услугите си за твоята първа песен?
- Не е това причината да поиска да продуцира моя песен. С него сме много близки, но не искам да коментирам темата „гадже”.

- Предполагам, че си получила много неприлични предложения, особено след титлата „Мис София”?
- Получавам, да. Много хора се опитват да намерят път към мен по един или друг начин. Някои са твърде смели, други - по-внимателни. Аз обаче съм директна, не обичам да давам напразни надежди на никого. Получавала съм предложения за секс срещу много високи суми...

- Колко високи?
- 30 хиляди лева.

- Чела ли си романа „50 нюанса сиво” и продълженията му, върху които скоро ще излезе и едноименен филм и евентуално - какво мислиш за нестандартния секс и изживявания в тази посока, можеш ли да се похвалиш в личен план с такива?!
- Чела съм "50 нюанса сиво" донякъде, не го продължих, защото повече обичам да чета друг тип литература. За нестандартния секс мога да кажа, че е много хубаво преживяване, когато откриеш в партньора си онази вълшебна близост и сродна душевност, за която се разказва в любовните романи. В личен план мога да се похваля с такива дълбоки и красиви нестандартни преживявания. Нямам сексуални фантазии, защото всичко, което желая, ми се случва.

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ