Набедиха баща ми, че е спал с Преслава
Фолкпевецът Галин Гочев за кратко време се превърна в любимец на тийнейджърките. 23-годишният добричлия завършва музикално училище в родния си град, а сега следва социология в УНСС, макар че не си е взел изпитите от втори курс и го кара наново. Баща му е ръководител на оркестър “Извор“ и именно от него Галин е наследил таланта си. Младокът признава, че славата му е дошла много бързо и е успял да усети негативната й страна. Много приятели са го предали и той за известно време се е дистанцирал от всичко и всички, не е излизал никъде, тъй като е разочарован от манталитета на хората и помията, която се изля по негов адрес.

Вижте най-искрената изповед до момента на Галин специално за „ШОУ“:


- Галине, твоят колега Фики се изказа неласкаво за теб - според него ти си нямал гласови данни…
- Аз нямам нищо против колегите си, но най-важна е публиката - тя преценява всъщност дали някой има или няма гласови данни, дали искат да го слушат или не. С Фики сме имали няколко съвместни участия и направихме голям купон двамата, затова не знам как да коментирам думите му - ние никога не сме имали някакви пререкания!...

- На голямата сцена те открива колежката ти Гергана. Как се пресякоха пътищата ви?
- Чувал съм много различни версии за стартирането на кариерата ми - от това, че баща ми бил платил 20 000 лв., до това, че мои гаджета са се бръкнали и съм влезнал с пари във фирмата. Всъщност, аз първо трябваше да пея вокалите в песента „Първичен инстинкт“ на Гергана. Като станахме малко по-близки по време на записите, и тя реши да бъде дует. Оттам тръгна всичко. Тогава нямах подписан договор с „Пайнер“, след 3-4 месеца от премиерата ми звъннаха от фирмата и ми казаха, че проявяват интерес към мен. По това време аз се подготвях за кандидатстудентски изпити. Подписахме договора и започнахме да работим.

- Спомена баща ти - преди известно време излезе информация, че той има авантюра с колежката ти Преслава...?
- Те се познават, понеже са колеги музиканти. От един град са – Добрич. Спомням си, че като по-малък, бил съм някъде 4-5-ти клас, тя пееше в едно заведение в моя квартал. Но за афера между баща ми и Преслава не може и дума да става!

- Често публикуваш полуголи снимки в страницата си във Фейсбук - какво целиш с тях - може би привличане на по-голяма женска аудитория?
- Е, аз не съм публикувал чак толкова много! (смее се) Старая се да спортувам и аз, като повечето момчета на моята възраст, качвам такива снимки - да виждат хората градацията (бурен смях). Не е заради друго.

- Не ги ползваш, за да си намираш клиентки? Излезе слух, че заработваш като жиголо на по-възрастни дами?

- Заклевам се в най-скъпите за мен неща, че никой не е дошъл да ми даде 200-300 лв. и да ми каже: „Ти тази вечер си с мен”. Кой какво говори – негов проблем си е.

Имал съм предложения за секс

разбира се, но без финансови облаги. Въпросът е доколко си склонен на такива… предизвикателства. (смее се) Аз не съм склонен, досега не ми се е налагало.

- „Злите езици“ коментират, че спиш дори с мъже за пари...?
- Вече казах – с мъже, с жени - това са пълни глупости! Къде са тези пари?! Аз една кола не мога да си купя, събирам тук от колко време от участията си!… Нека някой да го докаже това по някакъв начин! Вземам коли под наем, за да ходя по участия, а те бяха писали, че са ми подарили кола за 80 бона – е, къде е?!...

- Веднага мога да посоча и едно от спряганите имена за твой любовник – фризьорът Чочо от „Фетиш“?

- Защо го твърдят - защото са ни виждали заедно ли?! Чочо ми е много добър приятел от много години. Ами те сега за мен и теб могат да кажат така, като сме седнали тук. Утре, ако ме видят с президента, какво означава това? - Че съм Първа дама ли? (смее се)

- Свързаха те и с композитора Оцко. Твърди се, че бил бисексуален. Ти направи дует и с половинката му Кристиана и веднага се заговори, че си го направил, за да не плащаш песента…
- Е, това пък е най-голямата простотия, която съм чувал за себе си! Аз работя с Оцко и се уважаваме много. Относно песента – нямам нужда някой да ми я подарява, тъй като имам продуцент зад гърба си, който ми помага с финансирането на песните, особено в последните проекти Митко Димитров ми помага изключително много. Направих дует с Кристиана, защото покрай Оцко се сприятелихме с нея. Преди години Гергана на мен ми подаде ръка, защо сега аз да не подам на нея, защо не го погледнете от тази гледна точка? Просто един човек е искал да помогне на друг човек.

- След коментирането на толкова много измислени връзки, нека те попитам дали всъщност имаш гадже? И каква е историята с момичето на 17 години от Ловеч?
- Не, нямам гадже. Това момиче е бившата ми приятелка и относно слуховете, че съм гей, нея няма как да я излъжа, като си легнем - там нещата са ясни (смее се). Ако някое момиче има съмнения относно моята сексуална ориентация, може да дойде и да провери, нямам нищо против! Ако е по-симпатична, нали... (бурен смях)

Не виждам проблем, че е непълнолетна

Баща ми е бил на 23, майка ми - на 17…Нормална е тази разлика. Ако съм с някоя на 28, ще питат защо по-голяма, ако е на моите години - защо пък на моите години, ако е по-малка - защо пък по-малка… няма угодия!

- На колко години започна да водиш полов живот? Колегата ти Фики скандализира с откровението, че на 14 години е направил сефтето в секса?
- Ами, нормално, те повечето започват на тази възраст. Аз бях на 17 години. Момичето беше от града, майка й и баща й имаха магазин. Беше по-голям от мен. Аз бях 3-4 клас, тя беше някъде 10 клас, момчетата ходеха зад нея. Тя идваше постоянно и ме щипкаше за бузките, че съм бил сладък… И после, на 16 години, започнах да излизам по дискотеки. Тя беше завършила, студентка беше, и така се засякохме няколко пъти. После ходихме на една вила на един мой братовчед и там станаха нещата. Бях пийнал алкохол да се поотпусна малко, да паднат задръжките.

- Ти сега също си студент - трета година ли стана?
- Не, не, не съм трета. За втори път съм втора (смее се). Миналата година ме подхванаха, взех си 6 изпита, имах още 3. Изобщо не се явих, нямах време да се подготвя, на един от тях дори имах участие… Голям калпазанин съм аз, само музика ми е в главата. Макар че аз не смятам да се занимавам с музика в бъдеще. Много странно нещо е шоубизнесът , а аз съм супер наивен. Ако знаех, че така стоят нещата, може би нямаше да се захвана с това! Но сега гледам, че нещата ми са потръгнали, че имам участия… Казват, че съм се бил надул – не, не съм се надул, просто се дистанцирах малко, защото много злоба се изля върху мен. Аз съм само на 23 години, славата дойде изведнъж и

понесох много удари под кръста

Станах предпазлив, защото много хора ми се правят на приятели, а зад гърба ми говорят против мен. Истината е, че в началото на кариерата ми беше много трудно. Майка ми и баща ми са били хората, които са ми помагали - и финансово, и морално. Много искам да си направя една фитнес зала, но това ти казвам като стана примерно на 30 години, дотогава искам да си се занимавам с музика.

- Претърпял си катастрофа преди 2 месеца, какво се случи?
- Бях с Фики на участие в Стара Загора и аз на следващия ден тръгвам с озвучителя ми с колата към София. Не се бях наспал и през целия път ми се затваряха очите. И тъкмо оставаха 30 км до София, и си казах, че ще заспя точно преди да стигнем. Унесъл съм се и изведнъж се събуждам от въртенето на колата. Три пъти се завъртяхме на магистралата, удряйки се в мантинелата. Колата за нищо не ставаше, много намачкана беше, такъв стрес преживях! На всичкото отгоре като дойдоха, полицаите ни накараха да платим 40 лв., за да не повдигнат обвинение, че сме нарушили движението и че мантинелата е пострадала. А ние катастрофирахме, защото пътищата не бяха опесъчени, а това става зимата, поледица е!

Едно интервю на Красимир КРАСИМИРОВ