Христо Сираков се навърташе около мене, но аз предпочитам да го правя с по-млади мъже и му казвам Ицо "100-те години"
Сексапилната Мартина Узунова беше една от участничките в тазгодишната надпревара за конкурса „Мис Плеймейт”. Тя е от София, твърди, че знае 3 езика – английски, руски и японски! Поддържа перфектната си форма с много спорт, чиста храна и... редовен секс. Мартина е номинирана за "Секссимвол на годината" в една категория заедно с Андреа, Моника Валериева, Силвия Бахати и Елена Кучкова. След избирането на последната за „Мис Плеймейт – 2014”, конкурентката й Узунова изяви желание да разясни що за човек е Кучкова, какви манипулации тресат конкурса и участничките, на кой известен мъж е отказала секс...


- Мартина, разкажи нещо повече за себе си?
- Родена съм в София. Живяла съм 7 години в Москва. Завършила съм там магистър по международни отношения.

- Имаш ли си гадже, самостоятелно ли живееш или пък още си при родителите си?
- Приятел в момента нямам. Живея напълно самостоятелно, наскоро дори се нанесох в ново жилище.

- Участвала ли си в други конкурси за красота, освен „Плеймейт”?
- Не и не смятам да участвам. За мен конкурсите са опорочени в България.

- Защо реши тогава да участваш на „Мис Плеймейт”?
- Предложиха ми участие. Аз се съгласих заради емоцията, която в крайна сметка беше неприятна. Мислех, че всичко ще бъде реално и ненагласено...

- Какво имаше предвид с изявлението ти по повод конкурса „Мис Плеймейт” тази година: "Обидно е всички, които не сме си платили, да ни викат за пълнеж" – кой си е платил и колко? Или пък „в натура”?...
- Мисля, че съм го казала много ясно. Моята цел обаче не беше да спечеля на всяка цена, както на някои момичета, които са дошли от дълбоката провинция с цел да се реализират в София.

- Явно визираш победителката Елена Кучкова, която е от село Черногорово, Пазарджишко, но какво лошо има в това? Тя пък казва, че твоето си е чиста женска завист...
- Не завиждам на подобен тип момичета, както ме упрекнаха. Когато научи 3 езика и стигне моето ниво – тогава ще си говорим!...

- Вярно ли е, че тя ти е признала: „От гърци пари на ръка не съм взимала, те са най-стиснати"?
- Бяхме с още няколко кандидатки на снимки и

Елена сподели своя „опит” с гърците

- Две седмици преди конкурсната вечер сте имали обща среща на участниците в столично заведение и ти твърдиш, че след края на събитието Елена си е тръгнала с един от организаторите – кой по-точно, имаш ли доказателства?
- Не ги познавам поименно. Не искам да задълбавам.

- Джулиана Гани и други запознати твърдят, че тя е от „контингента” на Христо Сираков и всъщност е спечелила конкурса, защото е негово протеже, а и не само...?
- Би могло да е така, не съм й светила.

- Може ли едновременно Елена да е любовница с Ицо „100-те манекенки”, а в същото време да се „пуска” и на един от организаторите - все пак мъжката гордост на някой ще се нарани?
- Момичетата, които са жадни за слава, минават през креватите на много мъже.

- Вярно ли е, че ти си отказала на Христо Сираков?
- Бях излязла с приятелки, той доста се навърташе около мен, но предпочитам да го направя с някой по-млад. Бях забравила прякора му и попитах една от приятелките ми: "Това не беше ли Ицо „100-те години”?”. Оказа се, че съм объркала прякора му, който е Ицо „100-те манекенки”. Дано не ми се обиди.

- Имаш ли намерение и другата година да се пробваш отново в „Мис Плеймейт” или смяташ конкурса за нагласен и безперспективен?
- Не, не бих. Мисля, че не бих изгубила толкова енергия и време отново.

- А ще участваш ли в други конкурси, като ”Мис Силикон” или някой още по-престижен?
- Не. Подобна титла не ме блазни.

- Номинирана си с Елена Кучкова, Силвия Бахати, Моника Валериева и Андреа за „Секссимвол на годината”. Смяташ ли, че си по-сексапилна от останалите?
- Не знам, ще кажат хората. Мисля,че щом съм в номинациите, заслужавам да съм там. А и не съм скандална заради връзките си или купената титла. Водещото при мен е сексапилът, който излъчвам.

- Вярно ли е, че скоро са ти откраднали лаптопа? Какво се случи? Потърси ли съдействието на полицията? Друго взеха ли ти? Подозираш ли някой?
- Да, хората, които подозирам, пренасяха багажа ми. Както казах, съм новодомка.

- В предварителния разговор ми сподели, че в него е имало над 20 домашни порно клипчета с теб – това притеснява ли те по някакъв начин или напротив - може да се прочуеш по-бързо, отколкото си предполагала?
- Не, по-скоро ще са им за лично ползване.

Не биха посмели...

- Алисия или Николета Лозанова харесваш повече и защо?
- Алисия е много стилна и сладка. Николета изригна срещу мен и другите, които казахме истините за Елена, но не й се сърдя. Все пак трябва да защити конкурса, на който е лице.

- Харесваш ли футболистите? Много млади момичета си падат по Валери Божинов, други - по Ники Михайлов, трети - просто по известни футболисти...
- Не ме привличат футболисти.

- А някой друг известен мъж да те е свалял или предлагал направо секс?
- Не позволявам да се държат с мен както с други плеймейтки. Напоследък имам все по-малко време и желание да излизам по дискотеките, където е пълно с комплексирани мъже.

- Ти на кой популярен български мъж не би отказала секс?
- Не бих отказала на някой руски олигарх...

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ