Не аз съм причината за раздялата на Алисия с Ники Михайлов през лятото
Биляна Евгениева вие кръшно тяло в еротичното шоу „Бабилон” и в момента се бори за титлата „Мис Плеймейт”. Тя е на 24 години, от Перник, има 6-годишен син, за когото се грижи сама. Миналото лято Биляна бе набъркана в интрига с Ники Михайлов, дори се заговори, че тя била причината за раздялата му с Алисия. В същото време обаче прелъстителната танцьорка бе забелязвана често в компанията на младия милионер Мартин Данона – ексизгора на друга фолкпевица - Анелия. Каква е истината за този „любовен кадаиф”, научете от самата Биляна:


- Биляна, ти си само на 24 години, но детето ти вече е на 6. Това означава, че си забременяла с него едва на 17 години! Случайно ли стана това, или беше планирано?
- Беше абсолютно планирано и от двете страни. Все пак това беше първият ми мъж и първата ми любов и не съжалявам, че го направих. Родителите ми застанаха зад мен и ме подкрепиха. След това продължих като частна ученичка. Когато бях абитуриентка, имах вече дете на почти годинка.

- Кой е таткото на твоето дете, той подпомага ли ви финансово, защо не живеете вече заедно?
- Той си има собствен бизнес и живее в Кипър. Разчитам на него за детето. Изкарвам достатъчно добре с танците си, за да мога да си позволя нормален начин на живот.

- Какви пластични корекции имаш по себе си?
- Имам само силикон в гърдите. Преди време съм си слагала и хиалурон в устните.

- От собствени средства ли си платила интервенциите или са подарък от твое гадже?
- Не крия, както повечето момичета, че гърдите са ми подарък от моя приятел, с когото вече не живея. Той просто ме попита какво искам и аз реших, че няма по-хубав подарък от едни прекрасни гърди, особено след като съм родила.

- Кои популярни български мъже са те ухажвали или направо са ти предлагали секс?

- Сваляли са ме предимно бизнесмени и заможни хора. Лично аз си падам по сериозни мъже, а не по футболисти и позьори. Не харесвам и мамините синчета.

- А кой популярен футболист те е свалял и ти отвърнала ли си на ухажванията му?
- Ако намеквате за Ники Михайлов, на снимка с когото се появих в медиите, не - не ме е свалял. Запозна ни Мартин Данона на рождения ден на Ники. Държа се нормално с мен, без свалки. Нямало е нищо между нас. Някоя "доброжелателка" е „пуснала” снимката до медиите и направи интригата с Алисия.

- А кой футболист харесваш като мъж и не би му отказала ласки в леглото или някой друг прочут българин?
- Харесвам много Благо Георгиев! Ще се радвам, ако ме покани на вечеря.

- Не можеш да отречеш обаче, че си имала връзка с пловдивския богаташки наследник Мартин Иванов - Данона! Къде се запознахте и как стана заварката?
- На морето миналото лято. По време на участието ми усетих, че ме харесва и след това се запознахме. Всичко беше по-скоро флирт, защото отношенията ни продължиха не повече от 2 месеца. Той е добро и интелигентно момче, много възпитан.

- Защо се разделихте - заради негова изневяра, или просто чувствата и страстите бързо се уталожиха?
- Нещата просто не се получиха. Ревнуваше ме и не искаше да танцувам повече, но може би имам горчив опит с ревниви мъже и именно това ни отдалечи. И двамата имахме желание нещата да се получат помежду ни.

- При връзките си с мъжете търсиш ли непременно да са заможни, за да те издържат – теб и детето ти?
- Не, разбира се, но е желателно! След като си вдигнал веднъж летвата, няма как да я свалиш.

Интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ