Джип за 100 000 лева разнежил и посглобил разбитото сърце на низвергнатата от мъжа на Калканджиева моделка

Нов любовник завъртя скандалната моделка Зорница Линдарева, която омая Стефан Манов и почти разгроми брака му с Жени Калканджиева, научи ексклузивно „ШОУ”. Любовната мъка на тунингованата мадама по Тачо е вече в историята, а парченцата от разбитото й сърце „сглобява” богат бизнесмен, доверяват хора от близкия кръг на изкусителката на женени мъже.

Новият ухажор на Линдарева се грижи не само за душевния й комфорт, а и за всичко, което може да се купи с парите в банковите му карти, разкриват още хора от приятелския кръг на моделката. Романсът между двамата започнал съвсем наскоро, след като той научил за краха на връзката на Зорница с Тачо. Тяхната одисея пък продължи едва една седмица, след като бойната Жени научи, че

младият й мъж често отскача до резервен креват

Наредилата се сред най-красивите жени на планетата Калканджиева побесня от факта, че научила за изневярата не от Тачо, а от бивше гадже на любовницата му. Това разкри самата тя в откровена изповед единствено пред „ШОУ”. Фактът, че мъжът й нямал доблестта да й признае, че е кръшнал, накара Жени да побеснее и в момент на силна емоция и гняв да обяви пред медиите, че слага край на брака си. До развод обаче не се стигна, а само до доброволно изгнание от страна на Тачо, който с наведена глава си би камшика към Испания, където от години живеят родителите му. Независимо от това двете съперници си размениха по няколко задочни медийни плесници в медиите, но накрая искрите, породени от любовния триъгълник, загаснаха. Съдбата на връзката на Тачо и любовницата му се оказа не по-различна и изтля тъй бързо, както горя. След като от фазата на бурна креватна одисея премина в размяна на едносрични писания във Фейсбук, отношенията между прегрешилия Тачо и фаталната му любовница се сведоха до тотална пустош.

Нахаканата Линдарева претърпя сериозен удар по егото си, тъй като от ефектната по-млада любовница бе поставена в позицията на „прелъстена и изоставена”. Самата тя е признавала пред свои близки, че никак не намира за мъжка постъпката на Тачо, което сериозно я накарало да ревизира „дълбоките си чувства” към него. „Още когато той замина за Испания, въпреки че му влизаше в положението, Зори си каза, че това не е нейният мъж. За нея бе много обидно, че я е заразял да се оправя с медийните атаки към нея

и се е спасил при майка си и баща си”

коментира пред „ШОУ” изключително близък приятел на манекенката, който всеки ден след разлъката е бил до нея. Самата Линдарева за пред хората казвала, че се оттегля, докато Жени и мъжът й не се разберат какво ще правят с брака си, но този показен феърплей бил просто прах в очите на публиката. Зорница направо откачала от приказките за изтерзаната и разклатена светска двойка, чието светло бъдеще било поставено на карта от „разбивачката на семейства”. Егоизмът и суетата на силиконовата моделка се оказали по-силни от чувствата й към Тачо и тя решила да не страда дълго, а да потърси други хоризонти. „На нея й писна да се занимава с тези драми около връзката й с Тачо и цялата говорилня около нея. Изкараха я, че търси евтина слава и пиар от цялата история, а това не е така”, обяснява пред вестника на народа източник от обкръжението на кака Зорче, както й казвал синът на Манов и Калканджиева, когато татко му й го оставял да го гледа.

Точката на кипене дошла с категорично недвусмисления жест от страна на прегрешилия съпруг да блокира профила на любовницата си в социалната мрежа. „Зори е с голямо самочувствие и реши повече въобще да не се занимава с него. Нито му е писала, нито нищо. Накрая призна, че тази връзка е била грешка и вече даже няма чувства към Тачо”, споделя душеприказчица на фаталната моделка. Именно тя бе разкрила пред „ШОУ”, че Линдарева е имала тежък период на потискане на чувствата си към мъжа на Калканджиева, което й докарало здравословни проблеми. „Тя направо се разболя. Всички вече знаят, че навремето страдаше от лека форма на анорексия, която се отключи наново от всичките скандали и злобни изказвания по неин адрес. Беше се свършила направо от тези глупости, но вече е добре и пак си е на килограмите – 57”, разкрива източникът на народното издание.

Явно действително любовните терзания на манекенката са били повече от кратки, тъй като само месец след разлъката с Манов Зорница си е хванала нова, къде-къде по-апетитна във финансово отношение изгора. Вярна на амплоато си на фамозна изкусителка на богати мъже, Линдарева отново е оплела в мрежите си богат любовник, който давал мило и драго мястото между тунингованите й бедра да е резервирано единствено за него. Низвергнатата от Манов манекенка не пропуснала ярко и гръмко да се изфука пред приятелките си с новото си попълнение. „Имам нов мъж вече и не искам да ме свързват с онзи!

Тачо беше грешка!

Това, което съм постигнала със себе си, е наистина много и съм ужасно педантична към мъжете до мен! Стремя се към нещо все по-добро”, заявила самодоволно Линдарева пред ококорените си приятели. И не пропуснала да забие ножа докрай, като дръпнала небрежна тирада как „Тачо като човек и класа е много далеч от нея” и „той и жена му са на друго ниво”. „Зори си го казва в прав текст, че Тачо не може да удовлетвори нейните изисквания, защото тя има високи критерии”, доверява още източник на „ШОУ”, внедрен сред придворните ласкатели на скандалната новоизлюпена звездица.

Към момента Линдарева пази в тайна името на любовника си и с какво се занимава той, че да може да „удовлетворява високите й изисквания”, но нейните приближени разкриват, че двамата се познавали от доста време. „Над 40 години е, което за Зори е нормално – тя си пада по по-зрели и улегнали мъже. И по-богати, естествено”, коментират нейните приятелки. Въпросният бизнесмен отдавна заглеждал „тунингованата” манекенка, за която наскоро в интернет се появиха шокиращи снимки в стил „преди и след”. Близки на Линдарева разказват, че тя им споделила как нейна позната от школските години решила да я погъделичка грубо и пуснала фотоси от абитуриентската й вечер, където тя е неразпознаваема. Пухкавото и леко невзрачно момиче обаче не останало задълго с тази си визия, тъй като хлабави кесии на ухажори й осигурили впечатляваща трансформация и от грозно патенце тя се превърнала в красив лебед. Това, че новият й любовник няма какво повече да влага във външния й вид обаче, не означава, че редовно не глези манекенката и не се отчита с подаръци. Източници на народното издание доверяват, че той задоволявал всичките й фръцкания и прищевки. „Държи се с нея като принцеса. Доста подаръци й прави и се отнася много галантно. Тя като си хареса един джип, и той моментално го капарира! А става дума за суперлуксозен автомобил – „Range Rover Evoque” последен модел. Похвали ни се, че струва 100 000 лева!”, разкриват довереници на „ШОУ”. И добавят, че здраво хлътналият бизнесмен подарил на отдавнашната си тръпка и екскурзия в Дубай, където съвсем да й изветрее мозъкът от остатъчните вредни мисли за съпруга на Калканджиева. Приближените на фамозната моделка разкриват още, че явно действително новият любовник на Зорница здраво е хлътнал по нея, тъй като хвърлил маса пари за нов апартамент и й падал доземи, молейки я да отиде да живеят там заедно. „Много настоява да се пренесе при него, което показва, че очевидно има сериозни намерения”, издават близки на скандалната манекенка. Дали Зорница Линдарева ще мине под венчило или не, е интересен въпрос. Още по-интересно е обаче докога ще изкара с новата си тръпка и няма ли и той да стане „под нивото й”, когато портфейлът му с времето изтънее...


Орлин ФИЛИПОВСКИ