Била съм само 1 път с жена в леглото, но не ми хареса
Бившата моделка и попфолк певица Дебора е родена във Видин. Преди да реши да се занимава с музика, е лице от модния подиум. На 18 години печели титлата „Мис Видин”, малко по-късно става и „Мис Северозападна България”, а също така и част от скандалната агенция FH 1, чрез която става „Топмодел на Видин 2008”. Младата надежда на „Ара мюзик” най-често прекалява със солариумите, а не с мъжете, както твърдят злите езици. Наскоро красавицата се раздели с дългогодишното си гадже, с което обаче продължават да се виждат „по приятелски” и даже ходят заедно на екскурзии в чужбина, а той й се обясни в любов чрез билборд. Дебора е и една от новите две асистентки на предаването „Сблъсък” по ТВ 7 с водещи Иван и Андрей. Днес тя разкрива пред наш репортер ексклузивни пикантерии от задкулисието на шоубизнеса.


- Дебора, ти си попфолк певица, но сега се изявяваш в предаването на Иван и Андрей - „Сблъсък”. Ти не си единствената асистентка обаче - коя е другата ти колежка?
- Алина се казва. (Дуарте, танцьорка, приятелят й Тони Христов - бизнесмен от Пловдив, в момента участва в „Къртицата” - б. а.). Не се познаваме лично, защото асистираме в различни седмици.

- Не се ли ревнувате една от друга?
- Не. Аз се явих на конкурса за асистентки и когато ми се обадиха да ми кажат резултата, ми съобщиха, че не могат да решат коя от нас двете е по-по-най. Хората изключително коректно ме попитаха имам ли нещо против да се редуваме и аз, разбира се, казах, че нямам. После разбрах от медиите, че Алина не се е явявала на конкурса, по друг начин е избрана, но това не е моя работа.

- Какво харесваш в Иван и съответно - в Андрей?
- Аз Иван и Андрей ги харесвам още от малка. С бившата ми дуетна партньорка Кристиана им бяхме такива фенки, че на едни награди излязохме със сценични костюмчета, на които бяха изписани техните имена.

- Ако трябва да избираш с кого от двамата да бъдеш интимна, кой би избрала и защо?
- Те сега и двамата ми се водят шефове, не мога да си призная…

- Ти си младо и разкрепостено момиче, а отскоро - и свободно, затова ще те попитам: как би си представила една твоя страстна и разюздана сексуална нощ с двамата - Иван и Андрей? Може и поотделно, ако това е проблем за теб...
- Ако хипотетично се случи такова нещо, смятам, че

те и двамата са достатъчно разкрепостени, за да надминат представите ми

- Преди да станеш попфолк певица, си била модел в скандалната агенция FH 1 - кога беше това и за колко време остана там, кой те одобри, за да станеш част от нея?
- Бях на 17, когато започнах да работя в агенцията. Откри ме тогавашната им букерка и ми предложи договор. Останах там година и половина.

- Познаваш ли лично арестувания шеф на FH 1 Росен Чолов (съпруг и баща на децата на модела и актриса Ирена Милянкова), обвинен за сводничество на модели чрез тази агенция?
- Виждала съм го, но лично не се познаваме. Никога не сме се засичали в агенцията.

- С кои по-известни имена на моделки бяхте заедно по това време и с какви впечатления остана за тях, дали с лекота се продават манекенките в България или напротив?
- Сега се сещам за Славена Вътова и Юлия Юревич. Нямам лоши впечатления нито от тях, нито от другите момичета, с които бяхме в агенцията по това време. А по принцип смятам, че, без значение от професията, някои девойки просто по-лесно „връзват” на мъжете.

- Иска ми се да коментираш по-подробно изказването на твоята колежка Емануела, че ти не можеш да пееш, а само да „свириш” - обижда ли те подобно поведение на певица, с която на всичкото отгоре сте в една фирма заедно?
- Няма значение в една фирма ли сме или в различни. Мисля, че за никого не е тайна, че между певиците голямо приятелство не може да има. Все пак ние сме си конкурентки.

Що се отнася до Емануела, използвам един израз по отношение на нея – че „не я слуша главата”. Имам предвид, че е доста емоционална. Каквото й хрумне, го казва. Явно има нещо против мен жената, не знам точно какво. Мен нейното мнение изобщо не ме интересува! Но не й прави чест да говори така. Пък и в публичното пространство не за мен се пише и коментира, че крада чужди мъже. Така че темата за пеенето и „свиренето” е смешна и несериозна.

- Певецът Крум, който вече е в „Пайнер”, сподели в интервю, че Емануела първо му се е правила на приятелка, но след като е записал песента „Буба лази” с теб и Кристиана, тя е започнала да прави интриги срещу него. Теб достигнаха ли те по някакъв какъв начин?
- Да, имаше го този момент, но аз наистина не й обръщам внимание на Емануела.

- Следиш ли участието на Емануела в „Къртицата” и евентуално как преценяваш нейното поведение там?
- Следя „Къртицата”. Предаването е много интересно. Смятам, че Емануела не играе театър вътре. Тя просто си е такава, доколкото я познавам.

Хората сами могат да преценят що за човек е

- Защо се разделихте с твоя дългогодишен приятел?
- Просто с времето тръпката от моя страна изчезна.

- В същото време той ти се обяснява в любов чрез билбордове, а преди това те води в Италия на почивка, за да „отпразнувате” края на вашата връзка. На мен ми мирише на ПР цялото това положение?...
- Не мирише на ПР, а на силни чувства от негова страна. Той се опитва да възроди тази тръпка, за която ти казах, че е изчезнала при мен. Донякъде успява. Ще видим какво ще стане. Но не е целенасочен ПР. Съмнявам се, че това би ми помогнало за кариерата.

- Докога тогава ще се залъгвате с него, че сте разделени, или наистина окончателно сте решили? Правихте ли секс например, за да ознаменувате раздялата?
- Откакто сме разделени, не сме интимни. Не се залъгваме, разделени сме, дали сме си време. Ще видим какво ще се случи по-нататък.

- Нека поговорим за неприличните предложения. Казвала си ми, че си получавала такива от известни артисти - уточни от кои по-точно и от какво естество бяха те?
- Твърде пошло е да казвам имена. После пак ще ме обвиниш, че си правя ПР на нечий гръб. Предложенията обикновено са да прекарам нощта с въпросния човек. Някои говорят за конкретни суми, други не. Във всички случаи съм отказвала, без много преговори и пазарлъци. Просто такива неща не ме интересуват!

- Преди време ти беше писал във Фейсбук футболистът Дарко Тасевски - явно те е бил набелязал за „бройка”. Какви имейли си разменихте тогава двамата?
- Беше отдавна, нямам конкретни спомени. Нещо от рода на покана за кафе беше.

- Кое е най-арогантното неприлично предложение, което си получавала?

- „Ако тази вечер си легнеш с мен, утре ще се събудиш доста по-богата”

- Споделяла си, че само един път в живота си си била в леглото с жена - харесват ли ти този тип ласки и коя е била дамата?
- Няма да издам името на жената, но тогава установих, че женските ласки не предизвикват нищо приятно в мен.

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ