Дълго и широко рекламираният сериал "Къде е Маги?" засега се оформи като най-големият провал на bTV в комплект с "Медиа Про"
Рейтингът на криминално-семейната сага се закова около 5 % и вече няма шанс да отбележи възход. Точно това е причина продуцентите да вземат тежкото решение да съкратят сериала с цели 30 (тридесет) епизода.

Преди обаче да отрежат голяма част от действието, на сценаристите им се наложи да преправят драматичната развръзка на сериала и най-вече да сменят убиецът на Маги. Изтеклата в медиите информация, че Маги ще бъде убита по случайност от любовника си – чичо Бранко (в ролята Атанас Сребрев), досъсипа окончателно интереса към българската версия на чилийската сапунена сага “Къде е Елиса?”.

Magi_2.JPG
 Георги Стайков (вляво) като Табаков и Иван Бърнев

Затова, разбира се, трябваше да бъде променена най-ключовата сцена в сериала и убиецът на Маги да е друг. “ШОУ” ексклузивно научи, че измамената съпруга на Бранко – Катерина (Параскева Джукелова), ще види сметката на девойчето. Оттам нататък ще подбере и останалите членове на фамилията, докато накрая и тя не загуби живота си.

Magi_3.JPG
 Евелин Костова в ролята на Маги

Всъщност колкото и да се стараят, тандемът bTV – “Медиа Про” е провален в зародиш, въпреки че продуцентската компания се прекръсти на bTV studios. Главозамаяните шефове на телевизията обаче едва ли ще преразгледат отношенията си с външните продуценти, заради което през пролетта ще гледаме “Падението на bTV” 2.