Отслабнах с 4 кг от притеснение по нея, сподели психолог-следователката от 3-то РПУ
"Отслабнах с 4 кг от притеснение по Никол", сподели майка й Елена Станкулова, която работи като психолог-следовател в Трето РПУ.

Едно от изпитанията за синоптичката от Нова тв беше да види собственоръчно написано от майка й писмо в изповедалнята на "Биг брадър", но да не може да го прочете. Тогава за пръв път Ледената кралица Никол плака. Плакаха и близките й. Ето какво сподели постфактум майка й Елена: "Човекът, който ми се обади от Къщата, каза: "Пратете ни по имейл едно писмо, ще го дадем на Никол".

Веднага събрах приятелките й, баща й, гадже, всичко. И седнахме да пишем писмо. Написано на ръка. Затова се получи така драматично и тя се разплака. Плакахме и ние, разбира се... Но тя знае. Зад гърба й сме. Дори и да убие човек, ще се прибере и ще измислим заедно как да продължим. Не се чувствам добре, като я гледам сред какви интриги е в тази Къща"...

Майката на ВИП съквартирантката дори сподели интересен момент от биографията на дъщеря си: "Тя не е имала кой знае колко връзки. Повечето й гаджета са били съученици. Учеше в много сериозно училище. В 10-и клас единствено до нея имаше неподходящ човек... С Никол тогава сме говорили часове наред. Защото учителите започнаха да се обаждат вкъщи и да казват "Няма я!" Не тръгнаха на добре нещата. Слава Богу, всичко се оправи, детето излезе сериозно и разбра, че това не е нейният човек. С баща й сме спали пред дискотеки, пред приятели, къде ли не, но сме си я прибирали винаги", разкрива психолог-следователката в Трето РПУ.

Като по-малка Никол ходела с майка си на работата й и когато тя се затваряла в стаята си за сеанс с някой криминално проявен тип, малката любопитка подслушвала на вратата. Красавицата признава, че родителката й е в основата и на моделската, и на телевизионната й кариера. „Много амбициозна майка имам. До ден-днешен никога не ми е казала: Ти си най-красивата! Или: Ти си най-умната! Казваше ми само: Можеш още!“. "Дадох й мъжко име и тя стана мъжко момиче", завършва Елена Станкулова. Бащата на Никол - Никола, също е в тази сфера. Той работи като полицай в Трето РПУ, научи “ШОУ”.

Подготви: Анелия ПОПОВА