Само петима от колегите на актьора присъстваха на венчавката му
Демонстративен бойкот на Ивайло Захариев направи екипът на “Под прикритие”. Както “ШОУ” писа, главният герой от кримисериала е недолюбван от останалите си колеги, които го обвиняват в непрофесионализъм. За тях екранният Марти си остана чужд елемент и те показаха това, като не дойдоха на сватбата му.

Само петима от актьорите, участващи в “Под прикритие”, уважиха най-важния момент в живота на Ивайло в събота, когато той се взе с ботевградчанката Миряна. Ирена Милянкова (Съни), Мариан Вълев (Куката), Захари Бахаров (Иво), Христо Мутафчиев (Миронов) и Венци Янков (Малкия Близнак) единствени отсрамиха екипа на сериала. И петимата облечени тотално неглиже и странно - без половинките си. Мариан кавалерстваше на многодетната майка Ирена, а Бахаров нахлу в ресторанта в последния момент без Диана, видя репортер на “ШОУ”.

Няма Джаро, няма Маро...

“Александър Сано беше в Полша, а Кирил Ефремов се обадил да се извини, че няма да дойде, защото имал неотложна работа. Каква е причината останалите да ги няма, не е ясно. Те бяха поканени, но просто не се появиха. Не беше готино да постъпят така”, каза за “ШОУ” гост на събитието.

От 150 поканени едва около стотина уважиха вечерната венчавка на Ивайло и Миряна в ресторанта на столичен хотел.

Подаръците също бяха кът

може би защото младоженците изрично помолиха гостите си да донесат вместо цветя плик с пари, които да отидат в подкрепа на младежи, които напускат домове за деца. Булката реши да обвърже сватбения си ден с каузата, защото работи във фондация за сираци.

Източници на “ШОУ” разкриха, че младоженците “отметнали” подписването в Гражданското няколко дни преди официалната церемония, за да не губят време.

В събота големият ден започна с тежък обяд, даден от Ивайло и Миряна за родителите и най-близките роднини. Чак вечерта двамата се врекоха пред олтара, монтиран в ресторанта на хотела.
Като в сълзлив филм булката беше заведена до олтара от баща си и тържествено предадена на Ивайло.

До края на ритуала, в който си размениха обети и си обещаха, но

не се заклеха, че ще са си верни

докато смъртта ги раздели, двамата се държаха за ръце. Най-накрая, когато пастор Калоян Курдоманов изрече: “Иво, можеш да я целунеш”, Захариев вдигна булото на младоженката и устните им се сляха за сефте. Припомняме, че двамата новобрачни са евангелисти и се бяха зарекли да не се докосват, докато не станат семейство пред Бога.

Първият сватбен танц също беше извън традицията. Младоженците бяха подготвили със своя хореография микс от любими парчета, а Ивайло демонстрира скрития си талант на танцьор ала Майкъл Джексън. Той събра очите на присъстващите, като се хвана за чатала, подобно на Краля на попа.

На Иво и Миряна кумуваха фотографът Иво Орешков и съпругата му Цветелина, а булката си имаше и цели три шаферки, сред които и сестра й Йоанна. Тя пък ще се венчае догодина за баскетболния национал Иван Лилов.

Младоженците и кумовете отпрашиха на меден месец в Малта в понеделник вечерта.


ИВАЙЛО ЗАХАРИЕВ: ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЦЕЛУНАХ МИРЯНА, КОГАТО ПАСТОРЪТ МИ РАЗРЕШИ

- Ивайло, как се чувствате като женен мъж?
- Не го усещам много тежко. Радвам се, че се случи.

- Изглеждаше сякаш Миряна ще се изяви като глава на семейството ви. Така ли ще е наистина, ще й го позволите ли?
- Според мен голямата отговорност е на мъжа. Той винаги трябва да чува какви са нуждите на жена му. От това, че тя е по-шеговита, действително изглежда така, но иначе и двамата знаем какви са ролите ни в живота.

- Разбрах, че в обетите си сте казали, че ще си промените чувството за хумор...
- Казах, че ще го подобря. Това си е смешка между нас с нея и реших да я включа в обета си.

- С Миряна сте имали много целомъдрена връзка. Даже сте казвали, че не сте я целували изобщо преди брака.
- Истина е, да. Първата ни целувка беше всъщност на олтара, когато пасторът каза: “Иво, сега можеш да целунеш Миряна”. Това ни беше първата целувка, откакто се познаваме - от година и четири месеца.

Надежда НЕНОВА