Актьорът избрал да гледа две чужди деца вместо собствения си син
Секссимволът на 80-те Георги Стайков заряза жена, дете и кариера в Швеция заради “забранена любов” с българка. "Върнах се при голямата си любов от ВИТИЗ Асения", призна актьорът в интервю. Той твърди, че 15-годишният му брак с шведската оперна певица Мариан се е разпаднал и това е причината да се прибере у нас. “ШОУ” научи обаче, че това далеч не е цялата истина...

Георги Стайков крие, че именно българката е причината да се разпадне бракът му с Мариан. Старата любов пламва отново 20 години по-късно, когато русолявият актьор се връща у нас за снимките на “Тилт” през 2010-а. По-голямата от него с една година Асения по това време също е омъжена и двамата старателно крият връзката си повече от година.

В същото време прочулият се като Ростислав от “Вчера” актьор не пропуска медийна изява у нас, за да се обясни в любов на Мариан и да сподели колко невероятно щастлив брак има. “Когато се запознахме с Мариан, си казах, че

това е жената за мен.

Влюбих се от пръв поглед и й предложих брак 2 часа по-късно. Бяхме 15 години заедно, но нещата се променят”, разказва година по-късно Жоро. По това време той вече се е събрал със старата си любовница, разкриват източниците на “ШОУ”.

Стайков се запознава с шведската оперна певица в Лондон през 1995 година. Първата им среща е в руски ресторант, като по изключение не тя, а той закъснява. Два часа по-късно актьорът й предлага да се оженят! През 2000 година се местят в Стокхолм, където Мариан започва да пее в Кралската шведска опера. По нейно настояване семейството се установява в Кралството и спира да пътува по света.

От 2007-а Георги Стайков обаче използва всеки удобен случай да се прибере в България. Според мълвата горе-долу

оттогава той е поддържал връзка с Асения Краева.

През април 2011 г. двамата създават съвместна продуцентка компания - “Брайт лайт ентъртейнмънт”. Новата-стара любов на актьора продължава да движи и делата на сдружението за посредничество при осиновяване на българчета в чужбина “Милосърдие”, в което е съдружничка с бившия си съпруг Павел Панов.

От брака си Асения има две деца, за които сега се грижи Стайков. Собственият си 5-годишен син Алберт-Николай той обаче ще види чак когато шведката Мариан го доведе през лятото на море.

Надя НИКОЛОВА