Търговецът на обувки се кастрира, за да се спаси от порока си
42-годишният софиянец Николай Димитров е търговец на обувки и има няколко магазина в различни градове на страната. Напук на кризата неговият бизнес не се е сринал, защото продава качествена и евтина стока. Налага му се често да пътува из Европа. Но не за стока. По този начин той дълго време бяга от собствената си педофилия. Гони го страхът, че може да налети на дете и да провали живота си. Сега е спокоен.

Благодарение на в. “Доктор”, към чийто консултанти се обърна за помощ, мъжът е делови и спокоен. Той доброволно се подложи на кастрация и сега гласът му е започнал да изтънява. Разговаряме за страховете му, за ужаса да се родиш педофил и да гледаш как малки дечица играят в парка, а ти да ги дебнеш от храстите.


- Николай, при първата ни среща приличаше на подгонен звяр, помниш ли?
- Помня, разбира се. Но тогава сякаш не бях аз. Бягах от себе си и в един момент се оказах на прага на самоубийството. Звярът, който се криеше в мен, беше по-страшен от лъвовете в джунглата.

- Защо поиска да ти помогнем да се кастрираш? Не се ли притесняваш, че така няма да имаш деца?
- Не, не се притеснявам. Аз предвидливо замразих от спермата си и вече търся сурогатна майка да ми роди дете. Дори вече имам известна уговорка с една млада жена, но чакам да излезе законът за сурогатното майчинство. А поисках да бъда скопен заради педофилията. Аз бях болен, разбираш ли, тежко болен и трябваше да се излекувам. Днес, когато вече преминах в обществото на кастратите, се чувствам чудесно. Страховете ми изчезнаха и наистина се чувствам пълноценен човек.

- Откога разбра, че си педофил?
- Усетих звяра в себе си, когато бях в десети клас. Учехме по английски у приятел, който имаше шестгодишна сестричка.

Момиченцето беше красиво като сълза

и непрекъснато се въртеше около нас. В един момент в мен нещо изръмжа. Така озверях, че се изплаших от себе си. Вместо да погаля това пухкаво момиченце и да го прегърна, ми се прииска да го разкъсам и да проникна в него. Изведнъж си представих как му причинявам болка и се възбудих. За първи път. Ако бяхме насаме с малката, сигурно щях да й посегна. Ето това нещо беше вътре в мен и аз не можех да го управлявам. Побързах да си тръгна и около един час тичах по улиците, а звярът вътре в мен не искаше да си отиде. Не мигнах през цялата нощ. Мастурбирах няколко пъти, но не можах да се успокоя. До тогава жена не беше ме възбуждала.

- Това преживяване отрази ли ти се психически?
- Разбира се, от този момент насетне аз не бях аз. Разбирах, че с мен става нещо нередно, но като че ли не го осъзнавах. Колкото и да се опитвах да изгоня от мислите си онова малко момиченце, все не успявах. Тогава реших да започна връзка с една моя съученичка, та дано звярът си отиде от мен. Не се получи. Когато започнах да уча икономика в университета, звярът като че ли стана още по-страшен и не ми даваше мира. Реших, че ако се оженя и създам семейство, целият този кошмар ще свърши. Но той продължи. Можех да легна с жена си и да правя любов с нея само когато съм

гледал порно с малки момиченца и момченца

Но веднъж жена ми ме хвана да гледам такъв филм и бях принуден да й призная всичко. След като плака цялата нощ, на сутринта жена ми си събра багажа и ме напусна. Каза, че не искала да роди дете от мен, защото педофилията се предавала по наследство.

- Нито веднъж ли не си се отдал на нагона си?
- Само веднъж. Беше чиста случайност. Минавах през парка и видях на пейката да плаче малко момиченце Най-напред наистина исках да го успокоя, защото се беше загубило. Но щом го прегърнах и усетих треперещото му телце, пощурях. Започнах да се оглеждам за храсти наоколо, ноктите ми сякаш пораснаха, възбудих се и усещах как целия пулсирам. За мой късмет в този момент дотичаха родителите на детето и го грабнаха от ръцете ми. Благодариха ми, че съм го успокоил и си тръгнаха. Те дори не предполага от какво спасиха детето си. След това цялата нощ мастурбирах, проклинах се и пак го правех. На сутринта взех решение да се кастрирам. Помните, че се обърнах към вас по телефона. Имах кураж да ви разкажа всичко това, защото не ме виждахте. Вие ми съдействахте за среща с консултант на в. “Доктор”, за което съм ви безкрайно благодарен.

Лекарят, който ме кастрира,

най-напред ми разясни юридическия казус по процедурата. Подписах документ, че доброволно се лишавам от мъжествеността си и цялата операция ми отне десетина минути. В момента не усетих нищо, но когато мина упойката болките бяха нетърпими. Приех го като наказание за мръсните ми мисли и желания.

Благодарен съм на вашия консултант за това, че ме посъветва да съхраня от спермата си, за да мога да продължа рода си, ако поискам. И това смятам да направя. Мисля, че бих могъл да се грижа за собствено дете, а и защо да не намеря сродна душа, която да ме разбира. Имам предвид жена, разбира се...

- Доста време мина от операцията, сега как се чувстваш?
- Сега съм добре. Звяра в мен отдавна го няма. Кастрирах го и сега му се надсмивам. Гледам безразлично малките момиченца и красивите им какички, но те събуждат у мен само умиление. Наскоро се срещнахме с бившата ми жена и й разказах какво съм направил. Тя ме прегърна и каза, че съм добър човек. И смел...

- Какво е отношението ти сега към педофилите?
- Знаеш ли, това е най-странното, което ми се случва. Когато прочета в някой вестник или гледам по телевизията за поредната педофилска изцепка, кръвта нахлува в главата ми и ми се иска да го хвана за врата този педофил и да стискам, да стискам... Преди няколко дни четох в един от вестниците за оня таксиметров шофьор, който изнасилвал собствената си дъщеря още от 8-годишна.

Не мога да ти опиша, но бях сигурен, че ако този човек се окаже някъде около мене, ще го убия. Това непознато чувство ме изплаши и се каня тези дни да го споделя с психиатър. Дано сега не избия в другата крайност...

Едно интервю на Тодорка НИКОЛОВА


Само факти!

- Според наказателния кодекс гаврата с деца у нас се доказва трудно и затова наказанията не са големи. Една от най-големите присъди получиха таксиметровият шофьор от Русе, който ще лежи 16 години в затвора за това, че е изнасилвал невръстната си дъщеря стотици пъти.

- Доживотен затвор без право на промяна ще излежава Илия Илиев, извергът, изнасилил и убил малката Деничка. Това е най-тежкото наказание досега за педофилия. Но учителят педофил от град Цар Калоян, който се гаври с пет 12-годишни ученички, а едното от момичетата почина от рак на дебелото черво, получи само 5 години условна присъда.

- На Запад педофилите получават много по-тежки наказания. В САЩ е действащ законът за принудително химическо кастриране с инжеткиране на вещество, което убива потентността на педофила.

- Наказанието предвижда ефективна присъда и за блудство с малолетни.