Продуцентът на "Етажна собственост" се влюби в мен още като студент!
Актрисата Невена Бозукова, известна като Неве от "Аламинут", се уреди с централна роля в сериала "Етажна собственост" не без протекциите на самия продуцент Краси Ванков, който е нейна брачна половинка в живота, дочу "Женски Тайни". Сега Неве твърди, че лесно се е справила с ролята на романтичната Теменуга точно защото няма нищо общо с такъв тип характер. "И аз, и мъжът ми Краси сме кибритлии", признава Бозукова пред "ОК". "И той е Овен като мене и сме си направили домашен обор от всякакви животни. Той е по-малък от мен и мъдростта не го е застигнала още. В началото връзката ни беше много по-бурна, щяхме да се избием, но сега с годините сме се научили да правим компромиси."

Любовта между днешните съпрузи пламнала, докато Краси Ванков още бил студент във ВИТИЗ, а Невена вече играела в постановка на Александър Морфов. Ванков свирел на кларнет в оркестъра, който озвучавал пиесата. Когато трупата отишла на турне в Москва, колега заснел клипче на Неве и Краси, докато се разхождали по улицата. Като се върнали, всички от трупата се събрали да изгледат кадрите от Русия. По време на филма се чул гласът на оператора: "Айде бе, Краси, кога ще й кажеш, че я обичаш, бе!" Днешният продуцент на "Етажна собственост” сменил всички цветове от дъгата, но оттогава не се е разделял с Невена. Приел като своя дъщеря й от първия брак - Магдалина, а после семейството се сдобило и с малкия си син Никола.

В лентата на комедийния сериал "Етажна собственост" се вихри и близката приятелка на Бозукова - Милена Маркова, известна от "Аламинут" като Маца. Двете актриси са като сестри, а по време на представления правят луди импровизации и често се кискат до смърт, провокирани от смешни ситуации с колеги. Наскоро Маца се оплака от ролята на Гери: "Все ме избират да играя разни фльорци. Надявам се, че като навърша 40 години, няма да ме искат за дърти фльорци."

Неве и Маца напуснаха "Аламинут" и продуцента на шоуто Робин Кафалиев след скандали за пари, както се говореше тогава. Оказа се обаче, че талантливите актриси вече са имали ангажимент към "Етажна собственост", където взимат по-добри хонорари с посредничеството на Краси Ванков.