Уж е бизнесдама, пък показва ниво на манекенка
Съпругата на олигарха Красимир Гергов-Деница Гергова, уж беше бизнесдама, пък взе да се прави на манекенка, което е доста унизително за нейните претенции. Вместо да следва сериозната посока, по която тръгна да расте в кариерата си, съпругата на мастития рекламен бос стана лице на марка автомобили.

Припомняме, че преди да стане г-жа Гергова, Деница Атанасова бе много малко популярна тв водеща в предаването по bTV "Огледала". Впоследствие мина за кратко през "Защо не" с Марта Вачкова, след това бе водеща в "Цветно" - все несъществуващи вече предавания. Доволна, че е тръгнала от най-ниското стъпало в професията, Деница придоби увереността, че може да покори всичко. Но удари десетката със сърцето на Красимир Гергов!

Откакто стана "жената до рекламния бос", екстравагантната дама буквално за броени дни израсна до артистичен директор на Музея за модерно изкуство в София и днес тя е обсебена от изкуството. Но въпреки блестящия старт в живота все още неприлично младата блондинка започна да се излага?! Изкачи високото стъпало до шефския стол в Галерията за модерни изкуства, а сега се разхожда като някоя манекенка около луксозни возила, чудят се разни интернет потребители. Вярно, че за кратко Деница се подвизаваше в близкото си минало като модел, но защо й беше отново да влиза в тази роля?!

Откакто стана рекламно лице - по подобие на световни знаменитости от типа на Виктория Бекъм обаче, жадната за овации родна блондинка получи като подарък от автомобилната компания и последен модел бял джип. Сякаш няма пари да си купи и гледа да мине на аванта - доста пошла картинка. Жената на Гергов получи лично ключовете за новата си придобивка от собственика на автомобилния гигант Филип Пфое.