Моделът Тихомир Янков е новият интимен приятел на роден евродепутат, разкриват със завист колеги на красавеца
Младежът, който често се снима и в клипове на Азис, с нетърпение очаквал командировките на възлюбения си, за да участва в гей живота на белгийската столица. Янков побъркал гей баровете в Брюксел с екстравагантните си прищевки.

Красавецът, който е родом от Царево, избивал скуката с разходки до не по малко скучния съседен град Брюж, когато любимият му бил на работа в европарламента. Там Тишо харчел парите на гаджето си, които всъщност не били в изобилие.
 
Свикналият на маркови дрешки модел заделял всяка стотинка за имитации на известни марки, които купувал от складове в близост до Брюксел. Нерядко с приятели от България, които проституирали там, той отскачал и до Италия и Франция, където също намирал ефектни дрешки на ниски цени.

След като на българския евродепутат му писнали вечното недоволство и харчовете на разглезения модел, той тактично го изпратил за лятото в България. Под предлог, че му било писнало в Белгия, Тихомир изкарал близо месец в Царево.

За да разсее съмненията на родителите си, че “е облякъл ризата наобратно”, той се появявал понякога с ефектна мулатка, която представял за свое гадже. В средата на септември Янков се преместил в квартирата на приятели в София и през уикенда ставал звездата на нощния гей живот, преди да отпътува за “есенния си мандат” като евродепутатска държанка.