Нумероложката на Бойко Борисов и на други известни политици, министри, звезди на шоубизнеса и спорта Кристина Сунгарска смята, че лични години 3, 6 и 9 са най-подходящи за създаване на поколение, влюбване и зачеване.
Личната година, в която се намира човек, е различна от календарната, текущата година.

Тя е една от значимите компоненти освен 9-годишния период, жизнения път, датата на раждане, личния месец и 10-годишния период, чрез която извличаме информация за произтичащите събития, засягащи конкретната личност.

Личната година започва от рождения ден на човека и продължава до следващият му рожден ден. Тя носи съответната своя вибрация, която е различна от вибрацията на календарната година, в която се намираме. Личната дава ясна и точна характеристика за конкретното състояние на човека в трите главни аспекта – професионален план, емоционален аспект и здравен.

За да изчислите личната си година, съберете рождената дата и месец и към тях прибавете универсалното число на конкретната година. За 2001 година универсалното число е: 2 + 0 + 0 + 1 = 3. Сборът се редуцира до едноцифрено число. Изключениe правят царските числа 11 и 22, които остават така без редуциране.

Кристина Сунгарска е завършила право и има петгодишна практика, но решава, че това не е истинското й призвание.

Докато работи в съдебната зала, често използва нумерологията, за да разгадае скритите факти около клиентите си. Сунгарска прави прогнози за бъдещето на Бойко Борисов още от времето, когато той е главен секретар на МВР. Тя обяснява, че за нумерологията не се иска дарба, а по-скоро силна интуиция. Затова от няколко години дава и уроци по гадаене на цифри (главно от рождените дати). Според нея много често прякорите и новите фамилии на омъжените жени дават различна вибрация на името и това може да промени съдбата на човек. Наименования с повече гласни са предпоставка за по-спокоен и лек живот.