Райна стана поредната фолкзвезда, която зарадва феновете си със „случайно” появила се в интернет гола снимка.
Еротичният кадър е направен на остров Бали, откъдето тези дни Пилето се завърна след едноседмична ваканция.

„Забравих всички проблеми още в първия ден от гостуването си там”, сподели Райна на личната си Фейсбук-страница и потвърди думите си с въпросната гола снимка. На нея „македонското девойче” е само по прашки, а гърдите си е прикрила едва-едва с дългата си коса. Такива кадри са рядкост за изпълнителката, която винаги е изпъквала сред останалите с принципите и високия си морал.

След раздялата си с Коцето Райна е станала съвсем друг човек, коментират нейни фенове. Тя набързо смени няколко гаджета, сред които танцьорите от „ВИП-денс” Светльо и Коста. Освен това огнената дива от Сандански започна да атакува Константин в медиите, изваждайки наяве все по-скандални подробности от дългогодишната им връзка. Тези дни певицата призна пред Гала, че е заложила капан на експоловинката си, за да разбере със сигурност дали той й изневерява. „Той е имал паралелни отношения и с други момичета, не само с Надя. Оказа се, че в капана, който заложих, се хванаха повече мишки, отколкото очаквах“, пошегува се Райна.

Тя заяви, че в момента, в който е разбрала със сигурност, че Коцето й кръшка, тутакси го е зарязала. „Останах много засегната от това нещо, много бях разочарована. През тези пет години съм имала много силни чувства към него. Това беше и голямата мотивация да си тръгна и след това да не страдам за този човек. Всички си мислеха, че аз две години рева и не поддържам контакти с други мъже, което не е така“, отсече Пилето. Що се отнася до отношенията й с танцьорите Светлин и Коста, Райна заяви, че двамата са й много добри приятели, с които редовно се чува и вижда. „Останалото обаче ще оставя за себе си“, допълни тайнствено „македонското девойче”.


КОЦЕТО: ЖЕНА МИ НЕ МЕ Е ИЗГОНИЛА

Надя е изгонала Константин от семейния им дом, заговори се миналата седмица. На младата майка й кипнало, след като разбрала за поредната изцепка на съпруга си в столичен клуб. По време на участие Коцето налетя на ромския славей Софи Маринова и дори й опипа циците.
Веднага след като разбрала от медиите за разкрепостеното поведение на мъжа си, Надя спретнала жесток скандал. Изпълнителят на „Палатка” така и не успял да измисли читаво оправдание и се наложило да започне да си стяга багажа, след което се изнесъл на хотел.
Потърсен за коментар, Константин заяви: „Това са пълни глупости! С жена ми не сме се карали, нито ме е гонила”.