С гласа на магарето говори актьорът Тодор Николов
Симпатичното магаре Марк О'Селски, което всяка делнична вечер притиска до стената гостите си в предаването "На инат" по Нова телевизия, вероятно никога няма да забрави скандала, който му вдигнала Люба Кулезич. Нахаканата телевизионерка останала крайно недоволна от хапливите въпроси, които то й задавало, и се опитала да забрани излъчването му. Случката станала в периода, когато Кулезич се готвела да участва в конкурса за директор на БНТ. Когато Марк я запитал вярва ли, че може да се справи и има ли този потенциал, тя отговорила, че си прави експеримент с кандидатурата. "Тоест, разбирайте, ако ме изберат, значи е честен, ако не ме изберат, значи е нагласен", била реакцията на продуцента на предаването Краси Ванков.

След края на предаването Кулезич моментално отива при него, заявява му, че не е доволна от формулировката и иска или да се презапише тази част, или да бъде отрязана. Любезно й обяснили, че нищо няма да бъде променено.

Мнозина сигурно се питат кой говори с гласа на магарето. Оказва се, че това е актьорът Тодор Николов, който

нашумя покрай дублажите си в "Шрек" и "Д-р Хаус".

Той е на 35 години и предпочита анонимността на дублажа пред непрекъснатото показване пред медиите.

Когато гостът седне на стола срещу магарето, той не вижда никого насреща. За да се получи внушение за диалог, човекът получава инструкции да гледа към стола, където по-късна се добавя анимираната фигура на Марк. Гостът чува само гласа и отговаря на въпросите.

Тъй като Марк О'Селски задава доста по-хапливи въпроси, отколкото истински човек, някои от поканените категорично отказват да седнат на стола срещу него. Сред тях са министрите на премиера Бойко Борисов, както и самият той, но и такива опитни в словесните престрелки личности като проф. Юлиан Вучков.