С Христо Сираков бях не заради парите му, а защото го обичах, споделя варненката.
Шест години след като грейна на корицата на родния "Плейбой", най-оборотната златотърсачка у нас Зара повтори номера за същото издание. Според запознати хонорарът й за голата фотосесия е 2 бона.

Преди време за подобни събличания на популярни лица се плащаше по 5000 лв., но кризата и тук си казала думата, още повече че някои красавици дори си плащат, за да са голи в мъжките списания.

Зара не се пазаряла много за хонорара, който бил договорен от бившето й гадже Христо Сираков, който и сега поддържа добри отношения с нея. Ицо Стоте манекенки има много силни връзки в Италия и продължава да й урежда моделски снимки в Милано и дори се ангажирал да представи на когото трябва на Апенините първия филм, продуциран от Зара. В момента варненката се подвизава в Ню Йорк.

В последните години тя изтърпя няколко пластични операции, но не показа на голо и публично резултата от тях. Сега с фотосесията си за "Плейбой" го направи.

На въпрос на сп. "Плейбой" дали наистина е класическа златотърсачка, Зара отговаря: "Не съм правила компромис във връзките си заради парите. Ако мъжът, който ми харесва, има пари, това е плюс за него. Признавам, че съм по-склонна да се влюбя в такъв човек, защото съм свикнала да пътувам, да излизам често и въобще да имам някакъв по-висок стандарт. Но причината да излизам с Христо Сираков беше, че бях влюбена в него. Това всъщност беше последният път, когато бях влюбена.

- Снимала си била порно в Италия, спала си с Коко Динев?
- Със сигурност никога не бих снимала порно.

- Дори домашно? Направо ни разби сърцата!
- Съжалявам (смее се). Не намирам никакво очарование в порното, за разлика от вас.

Коко Динев пък съм го виждала само на снимка

и едва ли ще го разпозная на живо. А и не си падам по поп-фолка, така че няма шанс да се засечем.

- Обаче си бисексуална, признай си!
- Да, признавам се за виновна (смее се). Все пак не мога да кажа, че някога жените са ме възбуждали сексуално повече от мъжете, дори напротив - винаги съм имала нужда от мъж.

- Какво не харесваш в мъжете? А и в жените?
- Твърде нежни мъже, както и жени с глуповато излъчване. Жените трябва да са нежни, а мъжете - силни. Освен това се плаша от обвързване или много близки отношения - аз съм жена, която има нужда от много свобода. Един скандал от ревност например ми е достатъчен, за да си тръгна.

- Промени ли те Ню Йорк по някакъв начин?
- Да, най-вече с това, че ме накара да се ударя по главата и да си кажа: "Боже мой, какво съм си мислила? Че съм голяма работа, като си облека скъпите дрешки и се преструвам, че се чувствам много добре на снобските партита?" В момента предпочитам дори да си остана сама вкъщи, вместо да играя някаква роля, за да се впиша в даден стереотип. Сега съм много повече самата себе си и не бих разменила това усещане за нищо друго."