КАРИЕРА
^Една мацка в Сандански ни предложи 1000 евро, за да ни види голи^, твърдят мачовците

Мишо от еротичната денс формация ^Дейнджърс^ разказва, че покрай общуването си с разгорещени дами по дискотеки и барове е стигнал до убеждението, че българките, които имат пари, мислят, че са хванали ^бога за рогата^ и са много дръзки. Хвърлят се на дансинга и направо предлагат секс срещу солидни суми. ^По принцип говорим за сума от 1000 евро нагоре^, допълва колегата му Фори в интервю за сп. ^Кой^. И разказва, че в една дискотека в Сандански дамите от публиката поискали четирите момчета да се съблекат чисто голи и една мацка, която седяла на първата маса, веднага бръкнала в чантата си да извади 1000 евро. ^Дейнджърс^ обаче си имат принцип: събличат се само на частни партита, не го правят пред цяло заведение. Жоро пък се хвали, че една дама му дала 500 лева само за да си свали фланелката.
А Иван получил най-големия бакшиш от една негърка от КФОР, която отначалото взел за мъж. Чак когато се приближила към него, видял, че има много големи и хубави гърди - определено била жена, и то много щедра. Иначе формацията изкарва 600-700 лева на програма, която продължава час и половина.
Преди две години, навръх новогодишния празник, четиримата танцували до зори в резиденцията на Ахмед Доган. Там била и Софи Маринова, която пяла. Станал голям купон - депутати, приближените на Сокола, съпругите им, приятелките им... Много бакшиши изкарали.
Напоследък четиримата много често са канени на частни партита. Събират се 20-30 жени - обяснява Мишо, - викат ни и после да видиш очите им как гледат - все едно не са виждали мъже от 15 години!
По въпроса, каква част от мъжкото тяло най-много харесват жените, четиримата са на различни мнения. Според Жоро всички го знаят, че това е дупето. Мишо обаче смята, че всяка жена харесва различна част от тялото на мъжа, не може да се говори общо за всички. Иван е на мнение, че една жена харесва комплекса от качества в мъжа. А Фори се хвали, че са му правили комплименти за абсолютно всяка част от тялото - от пръстите на краката до прическата.
Те самите какво харесват в жените? Жоро: ^Ако е само за секс - стига да е хубава и да има и хубаво тяло. Ако е за нещо повече, трябва да има и нещо в главата.^ Мишо открехва, че първо му прави впечатление прическата. След това начинът, по който подхожда към запознанството им. И много държи на тънкия глезен - това е много секси. Иван пък споделя, че най-напред се впечатлява от външния вид, а след това, като я опознае и разбере как разсъждава, съди за моралните й ценности. Жоро обича жената да е висока, да умее да води диалог и да прави хубав секс.