ЕХ, ЖИВОТ!
Хубави сме и често ни правят неприлични предложения!, изповядва Жана

Новите адреналинки в шоуто ^Господари на ефира^ са танцьорки от деца. Жанета Танева - Жана (21 г.) е от Стара Загора, в момента учи туризъм в Софийския университет. Пада си по екстремни спортове, като скокове с бънджи и парашутизъм. Русата й колежка Яна Христова (20 г.) е бургазлийка, тренира художествена гимнастика, класически и модерен балет. Тя е печелила конкурси за красота - ^Мис Созопол^ и ^Царица Маргарита^. Най-смелата й постъпка до момента е, когато си пробила езика.

- Чувствате ли се вече звезди покрай Мамалев и Мъйнов?
Жана: - Станахме известни, но чак пък звезди... Непрекъснато ни канят по коктейли и партита. Интересно е. Но не мисля, че сме заслужили тая известност.
- Сработихте ли се вече с екипа на шоуто?
Ж.: - Да. От нас не се изисква кой знае колко. Само да танцуваме и да се усмихваме. По време на снимките е най-забавно, много импровизираме.
- Какви мъже харесвате?
Ж.: - Всякакви. Но е задължително да са забавни, чаровни и със самочувствие. Въобще не държа на визията им. Била съм с ниски, високи, едри, слаби... Един мъж трябва да е естествен, не да се прави на такъв, какъвто не е.
Яна: - Аз не харесвам мускулести. Падам си по слаби, даже хърбави момчета. Ако са тъмнокоси, с татуировки и пиърсинг, още по-добре. Миналото лято ходих с един, който имаше 13 обеци на ухото и още 2 на носа. Той ме запали да си пробия езика. В момента двете с Жана сме свободни и се озъртаме. (Момичетата се разсмиват - б.а.)
- Правили ли са ви неприлични предложения?
Ж.: - Ние сме хубави жени и е нормално да получаваме неприлични оферти от непознати. Честно казано, откакто работя в шоуто, неприличните предложения намаляха. Явно мъжете се респектират от това, че съм известна.
- Правили ли сте ^секс за една нощ^?
Ж.: - Едва ли има човек, който да не го е правил поне веднъж. Имала съм такива случки, но не много. Всичко е до момента, тия неща не се планират.
Я.: - Няма нищо лошо в това. На мен не ми се е случвало. Но пък ако съм свободна и нямам гадже - защо не!
- Кое е най-нестандартното място, където сте правили секс?
Ж.: - Аз съм традиционалист, харесвам големи легла и сатенени чаршафи. С бившето ми гадже пробвахме на плажа в Несебър. Мислех, че ще е романтично, но не се получи, тоя пясък... (усмихва се закачливо - б.а.).
Я.: - Веднъж с моя приятел го направихме в тоалетната на ^Макдоналдс^ в Бургас. Беше много щуро. Като излязохме, хората в заведението ни гледаха странно. Правила съм секс и на пейка в Морската градина през нощта.
- Накараха ли ви продуцентите на шоуто да промените нещо във визията си, преди да излезете на екран?
Ж.: - Да. Нито Яна е руса, нито пък аз - черна. И двете сме кестеняви, но такова беше изискването на продуцентите. Подписахме договор, който ни забрани да сменяме цвета на косите си една година. В интерес на истината аз исках да съм русата. Но от екипа ми намекнаха, че ще приличам на едно нищо.
Я.: - Аз пък бях на кичури, но Маги ми каза: ^Ти ще си русата, нали знаеш, че русо гладно няма.^ Преди си сменях често цвета на косата и сега русото почна да ми дотяга. Затова ще си купя перука. Тогава сигурно ще пишете: ^Адреналинката оплешивя^ (дружен смях - б.а.).
- За 4 месеца видимо окльощавяхте. Това от тормоз ли е или пак по заръка на шефовете?
Ж.: - Изобщо не сме окльощавели, просто свалихме някои друг излишен килограм. Никой не ни е карал да го правим. Да се лишаваш и гладуваш, е голяма глупост. Диетите ти докарват депресия, а като ги спреш, качваш два пъти повече килограми. Най-добре е да се храниш разделно.
Я.: - Поддържаме фигури със спорт и секс. Приятните емоции от секса те зареждат с положителна енергия. Аз като съм напрегната, блъскам и викам. Веднъж преди ефир тъкмо се бях гримирала и режисьорът ме ядоса. Разплаках се и гримът се разтече. Избеснях! Щях да счупя огледалото. Хвърлих една палитра със сенки и почнах да скачам отгоре й.

Едно интервю на Пею БЛАГОВ