Мая Илиева е разкарала младия си любовник Ники Шванца, разкриха пред “ШОУ” приближени до висаджийската вдовица.
Драмата между варненския плейбой и съпругата на убития Георги Илиев се разиграла навръх Нова година. Скарването им било толкова жестоко, че двамата се разделили и дори не се поздравили за настъпващата 2010-а!

Шванца прекарал новогодишната нощ в чалга-дискотеката „Пачоти” във Варна в компанията на свои приятели и на... родителите си. Преди да омае Мая Илиева, Шванца плени сърцето на Магдалена Ангелова – манекенката, известна като голямата любов на Слави Трифонов. Именно Ники слага край на дългогодишната й връзка с гологлавия водещ.

Шванца и Маги заживели заедно и дори правели планове за съвместно бъдеще и деца. Нещата обаче се разсъхват, след като блондинката се връща за малко при Дългия. Маги не е единствената, заради която варненецът е баджанак с тв звездата. Той е имал и кратка, но бурна авантюра и с бившата вокалистка и изгора на Трифонов - Алекс Раева.

Ники има син от друга Александра – красива варненска манекенка. Преди близо две години тя му ражда дете, но Шванца я зарязва заради Мая Илиева. Запознати разкриват, че чувствата му към нея датират още докато Жоро Илиев е жив.

Бисера Спасова