Най-скандалният участник в „Мюзик айдъл” – Иван Ангелов, „възкръсна”! Айтозлията, който според едни се церял в лудница,
непонесъл голямата слава, според други лекувал тежък алкохолизъм, а според трети бил в затвора за кражба, се появи по-свеж и нормален отвсякога със собствено предаване в ефира на ТВ+.

Лудия Макс, който шокира с уникален глас и скандални изцепки цяла България, бе изгонен от шоуто за таланти за непристойно поведение. После на няколко пъти айтоският Роби Уилямс попада в ареста за хулиганство и дребни кражби, след което изчезна от хоризонта и дори най-добрите му приятели не знаеха къде е.

Според непотвърдена информация Ванката имал сериозни проблеми с алкохола, които отключвали агресивното му и асоциално поведение. Той обаче се подложил на лечение, слез което получил оферта за собствено тв шоу, което от средата на декември вече е факт. Предаването на „айдъла” се казва АРИА и е доста по-читаво и нелигаво от вечерното шоу на Иван и Андрей, който преди две години го изгониха от „Мюзик айдъл”.

.............................................
ДОСИЕ


- Изцепките на Иван продължиха и след изгонването му от „Мюзик айдъл”. Първо той завлече хотела, в който беше настанен, с над 400 лева, оплакаха се от управата му.

- Няколко дни по-късно Най-големия, както сам се нарича, съвсем премина ръба на закона и открадна чуждо превозно средство. Той бе задържан от полицията за кражба на колело. Иван отмъкнал велосипеда на дете и след като му омръзнало да го кара, го изоставил в двора на Испанската гимназия. Мислел си, че ще му се размине, щом не си го е прибрал, но по закон изцепката му се квалифицира като противозаконно отнемане на чужда вещ.

- През март 2009 година Пловдивският районен съд осъди Иван Ангелов да заплати 500 лева глоба на ограбено от него момиче. 25-годишният айдъл беше признат за виновен в това, че на 17 април миналата година в Пловдив противозаконно е присвоил мобилен телефон "Samsung U600" от ученичка от Френската езикова гимназия. Тогава Лудия Макс се призна за виновен и затова му беше определено наказание под предвидения минимален размер.