Ненаситната любовчийка се кипри в червено, безсрамницата – с цветя
Дамското бельо е много “по-приказливо” от мъжкото. Обикновените бикини например могат да разкажат много за стопанката си.

БЕЛИ гащи носят красавиците с претенции за аристократичност. Те са гъвкави и леко "откачени". Не признават никакви забрани и действията им често граничат с произвол. Към всеки предразсъдък се отнасят снизходително, обожават театралните представления в интимната сфера.

СИНИ
гащи носят предприемчивите жени, които за кариерата си са готови на всичко. Верният път към тяхното сърце минава през професионалните качества и длъжността на мъжа, затова те обикновено се превръщат в лесна плячка за висшестоящите си началници и делови партньори.

ЧЕРНИ
гащи носят фаталните жени. В любовта, както и в живота, те са доста самоуверени, навсякъде се чувстват като у дома си, всичките си необмислени постъпки довеждат до крайност, а в леглото винаги диктуват на любовника си своите условия. Заради такива жени мъжете се пропиват, разоряват, губят постовете си, изоставят съпругите и децата си, сриват се до низините на живота.

ЖЪЛТИ гащи носят сантименталните и чувствени жени. Те обожават поезията и винаги са в очакване на романтично приключение. В любовта са безкористни, чужди на пресметливостта, но съвсем не са устроени толкова просто, както изглежда на пръв поглед. Целият ужас е в това, че от време на време нещо в личния им живот задължително се усложнява.

ЧЕРВЕНИ
гащи - те са привилегия на изпълнените с живот и красота жени. С всяка своя постъпка и дума те се опитват да шокират околните. В интимните отношения са агресивни, напористи и ексцентрични. В стремежа си към удоволствия такива жени са твърде егоистични, затова в любовта обикновено искат невъзможното.

РОЗОВИ
гащи носят оригиналните в любовта и изпълнени с фантазия дами. Те са чувствени до крайност и именно заради това личният им живот често не се подрежда добре. От пръв поглед упражняват върху мъжа почти магическо въздействие и са в състояние да му доставят незабравими удоволствия в леглото, защото щастието за тях е закон.

Гащи НА ЦВЕТЯ избират много любопитните жени. В леглото те са безкрайно изобретателни и възприемат всяка своя любов като последна. Не се представят за скромни - обратно, оставайки насаме с партньора си, веднага се опитват да го поразят със своето безсрамие. Те са чувствени и импулсивни, често податливи на тъга и отчаяние.


Харесай го ти, за да го хареса и той

Мъжете се побъркват само от бельо, което идеално подхожда и се харесва на самата жена. Затова при покупката му непременно обърни внимание на следното:
- бельото да не притеснява движенията ти, да не се врязва и нищо да не притиска;
- комплектът да е твоят размер, като вземеш предвид особеностите на фигурата си;
- шевовете и катарамките на изделията да са здрави и надеждни, а шевовете - равни;
- материалът да е мек и добре да се разтяга;
- дантеленото бельо да остава еластично и да не се къса при разтягане.

Мислиш, че такова изискано бельо не ти е необходимо, пък и годеник си нямаш?! А знаеш ли правилото за вещите? Купи си делови костюм, и кариерата ти е в кърпа вързана! А за сексапилните гащички... сама разбираш!


ИМАШ ЛИ 9 СУТИЕНА?

Смята се, че жената трябва да има в гардероба си най-малко девет сутиена. Какви? Въпрос на вкус. Ние ще споменем най-авангардните модели.

- бендо - доста широка лента, подобна на римската мамилара;
- делтабюст - прозрачен сутиен от вискоза, носи се с деколте и под бански без чашки;
- боди - в него са съединени сутиен, корсет и гащи;
- ками - съчетава сутиен и комбинация с корсетни банели;
- комбидрес - бельо, вариант на бодито;
- секънд скин /англ. "втора кожа"/ - полупрозрачен сутиен от ликра с найлон, който се носи под тънка блуза;
- триенджъл - олекотен тип с триъгълни чашки.


ЕЛАСТИЧНИЯТ КОРСАЖ Е ПО-БЕЗОПАСЕН


През цялото време ви се иска да се почешете по гърба между лопатките? Това е класическият "симптом на сутиена". Работата е там, че закопчалките му се правят от сплав на никел и хром, на която мнозина реагират с алергия. Така стоят нещата и с циповете на джинсите, от които възниква сърбеж около пъпа. Никелираните бижута пък оставят характерни следи на ушите и врата, никелираните часовници - на китката, рамките на очилата - на слепоочията, монетите - на дланите. Най-страшно е, ако противозачатъчна спирала с никел се окаже в тялото на жена, която не понася този метал. През критичните дни животът й се превръща в истински кошмар.
Как да си помогнете? Заменете сутиена с еластичен корсаж, поддържащ гърдите, и изхвърлете от живота си неблагородните метали.


УДОБНИ „ХИТРИНКИ” „НАДУВАТ” БЮСТА


Нито широките дрехи, нито едрите орнаменти в десена на плата могат да уголемят визуално обема на гърдите ви, по-скоро ще стане обратното - ще подчертаят скромността им. Да решите проблема ще ви помогне бельото, което с помощта на удобни "хитрости" може да "надуе" бюста. Носете корсажи от "гофриран" трикотаж. Едрите, ярките и хоризонталните ивици на гърдите, контрастиращи по цвят с основния тон на дрехите, също добавят обем на гърдите. Същата роля играят и рюшовете и дантелите.

------------------


Говори се, че...


...За да бъде бельото по-хигиенично, трябва задължително да се глади и колосва.
Каква е истината? Под такъв чаршаф тялото не може да диша. Освен това за една нощ от кожата се изпаряват до 900 грама течност, част от която трябва да се поеме от постелното бельо. Истината е, че западните хигиенисти убеждават домакините не само да не колосват, но дори и да не гладят бельото.