Айдълката иска законен брак с приятеля си?
Оказва се, че рапърът Ицо Хазарта не е единственият баща, който сам отглежда детето си от предишна връзка. Барабанистът от "Ку-ку бенд" Венко, с когото айдълката Невена Цонева е интимна от няколко години, също сам се грижи за 13-годишната си дъщеря Паулина. Момичето е родено от краткия брак на Венко с норвежка, която заминала и оставила бебето на мъжа си, когато то било едва на три месеца.

Оттогава не се обаждала и изобщо не се интересувала от момиченцето. "Не ме плаши, че мъжът до мене има дете от предишен брак", твърди Невена Цонева. "Важното е да се разбираме." Малката Поли така харесала Невена, че поставила на шкафа в дома на родителите на Венко, където живее, портрет на баща си и снимка на евентуалната си мащеха Невена.
Невена Цонева и барабанистът на "Куку-бенд" се залюбили по време на турне на Слави Трифонов, в което участвали и най-интересните певци от първото издание на "Мюзик айдъл", на което Дългия бе продуцент. "Нещата между нас се случиха на една вечеря в Плевен.

Погледите ни се засякоха и искрата пламна",

разказа Венко наскоро. Афиширането на връзката между барабаниста и Невена и перфектните отношения на айдълката със заварената й дъщеря Паулина говори само за едно - изслушването на Менделсон между влюбената двойка явно предстои. Консервативното възпитание на Цонева едва ли ще й позволи да съжителства дълго на семейни начала с Венко без законен брак.