ВРАЧКА
Предсказах на Ераносян, че ^Локо^ Пд ще станат шампиони, а на певицата Луна, че догодина ще вдига сватба, твърди пловдивската рейки-лечителка

КОЯ Е ТЯ:
Феноменът Ивелина Христова (30 г.) е рейки-мастер от най-висшата четвърта степен. Тънкостите на тибетския целебен метод е усвоявала 3 години в Гърция. Посветил я рейки-лечителят номер едно в света Ангелос Ванди. За последните 8 години Ивелина е избавила от физически и душевни болежки над 5 хиляди българи.
Успешно се справя с остеопороза, диабет, женски стерилитет, заболявания на нервната и костната система... Мощното й биополе има способността да разтапя кисти и тумори. А само броят на наркоманите, които благодарение на нея са оставили дрогата надвишава цифрата 100. В работата си пловдивският феномен прилага и слабо познатия метод- точково восъколеене. Освен със способността да лекува неизлечимото Христова е известна и с дарбата си да вижда в бъдещето. През 98-ма година Ива заминава за Москва по покана на тамошния Институт по медиаторика. След куп изследвания специалистите заключават: българката има биополе с чудовищно високи параметри. На същото становище са и изследователите от катедрата по биоенергетика в Рим и Института по феноменология в Швейцария. Всички те са категорични- Естествената биологична енергия на Ивелина може да лекува.

- Кога и как разбра за способността си да цериш с енергия?
-Бях 10-годишна. Мама имаше шипове на врата, които непрестанно я боляха. Веднъж, докато я прегръщах, неволно сложих ръката си там. Почувствах пареща болка и изпищях. На следващия ден обаче ме обвзе непреодолимо желание отново да направя същото. Задържах дланта си за около 10 минути и мама ми каза, че усеща облекчение. Така за една седмица шиповете й се стопиха.
Доказа го рентгеновата снимка. После у нас взеха да прииждат комшии и роднини. За броени месеци славата ми се разнесе из целия град и пред дома ни почнаха да се тълпят непознати хора. Не правех нищо особено. Просто поставях ръката си върху болното място. От кварталното ОФ обаче обвиниха мама, че използвала детски труд и бяхме принудени да прекъснем.
На 19-годишна възраст катастрофирах с кола и изпаднах за три дни в кома. След този инцидент сънищата ми станаха пророчески. През нощта, под формата на картини, разбирах какво ще се случи на следващия ден. Връхлетяха ме кризи- силно главоболие и треска. Помислих, че полудявам. Потърсих помощта на гръка Ангелос Ванди, който е обявен за рейки-лечител номер едно в света. Помня, че след първия сеанс Ангелос ме погледна изумен: Призвана си да лекуваш и аз ще те науча как, каза ми той. В продължение на три години живях в Атина и попивах тънкостите на рейки-лечението от неговия първоизточник. Като завърших рейки-обучението си при Ванди, към уникалното ми биополе проявиха интерес няколко световни института по медиаторика.
- Какво всъщност е ^рейки^?
- Това е лечебна техника, която ни учи как да овладеем и използваме собствената си биоенергия. Посветеният в рейки може да лекува както себе си, така и другите.
Всеки човек притежава жизнена енергия- по-голяма или по-малка. И следователно може да стане рейки лечител. Рейки лекува успоредно тялото и психиката на пациента, защото тези две начала са взаимно свързани. Според изследванията биополето ми е с уникално високи стойности. Това е дар божи. Не съм го заслужила с нищо, но се стремя да го използвам за богоугодни дела.
- Има ли болест, която не можеш да излекуваш?
- Не се наемам да лекувам единствено рака в трети и четвърти стадий. Не че не е имало случаи, в които съм помагала и на такива пациенти, но за тая чума гаранция не давам.
Ракът умъртвява живите клетки - превръща положителната енергия в отрицателна.
Затова там биополето ми не върши работа. С изключение на рака церя всичко останало. Помогнала съм дори на пациент, болен от СПИН. Момчето беше на 23 години. Беше развило двустранна бронхопневмония. С биополето си успях да отключа резервната му сила и имунната защита на организма му скочи двойно. Две години оттогава, младежът е жив и здрав и работи като вол в една таксиметрова фирма. Най-големи успехи имам в борбата с нервните и костните заболявания. За последните 8 години над 100 наркомани са оставили дрогата благодарение на мен. Всеки ден ме посещават и хора, страдащи от остеопороза. Справям се с това заболяване за 4-5 сеанса. Правя го, като провокирам организма да произвежда повече калций. Условието обаче е сеансите да се провеждат всеки ден в един и същи час. По сходен начин протича и лечението на страдащите от диабет и полова немощ.
- Известно е че работиш в тясно сътрудничество с изтъкнатия уролог д-р Петър Иванов от Пловдив.
- Да. С него се запознахме преди 2 години. Случи се така, че веднъж при мен дойде жена, на която той поставил ^най-тежката^ диагноза. Казал й, че до два месеца ще умре. Според снимката от скенера метастазите бяха оплели пикочния й мехур като с рибарска мрежа. Прегледах отчаяната жена по моя си начин. Оказа се, че рак няма. Страдаше само от пиелонефрит, който издухах за три сеанса. После звъннах на д-р Иванов и го насметох за грешната диагноза. Той ми трясна телефона, но след седмица сам ме потърси. Смирено си призна, че е допуснал грешка. Сетне се сприятелихме и сега ми праща пациентите си, да потвърждавам диагнозите.
- Как точно поставяш диагнозите си?
- Посредством контактен сеанс с ръце. Облъчвам пациента с енергия и заболяванията се проектират върху собственото ми тяло. Усещам болките на отсрещния, но с времето се претръпва. Енергията ми е толкова силна, че ако не направя поне 2-3 сеанса дневно, се чувствам зле- силата ми се обръща срещу мен.
- Ти си единствената, която лекува и с помощта на восък.
- Използвам го при лечението на нервни заболявания. Системата се нарича Шиацу и е помощно средство в лекуването с рейки. Покапвам с горещ восък определени точки по тялото. Така активирам определени нервни центрове, които после облъчвам с енергията си. Но восъкът има и други качества. Той попива негативната енергия на всякакви черни магии, уроки, клетви и родови проклятия.
- Много хора ли те търсят за разваляне на магии?
- Много са. И стават все повече. Същината на магията, родовото проклятие и клетвата е една- това са негативни енергии. А отрицателната сила може да се предаде дори само с един лош поглед, злобно подмятане или завистлива мисъл. Имах наскоро един много завързан случай. Посети ме известна пловдивска бизнес-дама. Като влезе в кабинета ми, не можах да я позная. Беше се съсухрила и прегърбила до неузнаваемост. Прегледът ми показа, че не я мъчи физическа болка. Оказа се, че й е направена тройна черна магия. Ако се беше забавила с още десетина дни, я чакаше сигурна смърт. Два дни разливах по тялото й восък, докато отнема лошата сила. Восъкът поема много повече отрицателна енергия от оловото.
Затова е за предпочитане пред леенето на куршум. На третия ден жената се съвзе. А месец по-късно ми подари прекрасна холова гарнитура, тъй като е собственичка на мебелна фирма.
- Наричат те ^ясновидката на елита^. Кои известни лечности са се допитвали до теб?
- Страшно много са! Ще спомена само имената на тези, за които съм сигурна, че няма да ми се разсърдят. Най- редовно дохожда треньорът на ^Локо^ Пд Едуард Ераносян. Още като го избраха за треньор му предсказах, че черно-белите ще станат шампиони. Тогава не ми повярва, но сега ме навестява всяка седмица. Често се отбиват също рефера Атанас Узунов и Христо Кидиков. На Луна пък й предсказах, че догодина ще вдигне сватба. Запишете го някъде, да видим ще се сбъдне ли.
- Известна си и с това, че 90 % от прогнозите ти за обществени събития и природни катаклизми се сбъдват.
- Бих уточнила само, че процентите са 100. Във вестникарска статия от 23 април 94-та г. предсказах, че на Световното по футбол ще се окичим с четвърто място. Познах също за войната в Ирак, земетресението в Турция, А сега ви казвам, че Бен Ладен ще бъде заловен в началото на февруари 2006-та г. Запомнете го! Сънищата ми никога не ме подвеждат.
- Кой ще спечели на изборите това лято?
- БСП. Но страната няма да я управляват ни Станишев, ни Симеон. Чужденци ще ни дърпат конците.

Пею БЛАГОВ, Пловдив