Работещата в чужбина топмоделка Станимира Колева, определяна като най-високо платената българска манекенка, е на път да стане още по-богата, научи “ШОУ”.
Красивата брюнетка, която се снима за най-елитните модни списания в Щатите и е рекламно лице на престижни козметични фирми, от година и половина има сериозна връзка с година по-младия от нея французин Жан Кристоф.

Той е завършил финанси и работи като брокер на американската стокова борса. Въпрос на време е двамата да вдигнат сватба и това да бетонира статута й на най-богатата bg-моделка, коментират нейни близки.

26-годишната Станимира е започнала кариерата си във "Визаж", но вече работи за западни агенции и рядко се прибира в София. Според запознати успехът на Колева се дължал на един неин дефект, превърнат в ефект - във външния ъгъл на дясното око тя имала сладка бенка, която стилистите винаги мислели, че е размазан грим. Сега обаче гримьорите задължително подчертават бенката или дори слагат до нея още няколко, което се е превърнало в запазената марка на Станимира.

Въпреки че е много търсена и добре платена на Запад, Колева често била критикувана от работодателите си, тъй като обичала да се успива и да не се явява на време за снимки, признава самата тя.