В опит да раздадат закъсняло правосъдие продуцентите на "Мюзик айдъл" Иван и Андрей обявиха името на човека, ослепил може би завинаги 26-годишната айдълка от Монтана Виктория Димитрова, чиято трогателна история разплака куп чувствителни сърца сред зрителите.
Преди четири години червенокосата певица живеела на семейни начала с барабаниста Димитър Симеонов, работил с групите "П.И.Ф" и "Сленг". Всеки ден, завръщайки се у дома музикантът угощавал Вики не с ласки и нежности, а с юмруци. Побоите продължавали ден след ден, докато в една фатална вечер юмруците на Димитър отлепили ретината на двете очи на приятелката му. Сутринта тя видяла, че очите й са странно побелели, но дори не посмяла да сподели, че не вижда, тъй като се бояла от нова порция крошета. Когато разбрала, че зрението й няма да се върне, Виктория подала жалба в полицията и започнало следствие. Показанията й обаче мистериозно изчезнали, а Симеонов се подготвил да се изкара шизофреник.
Барабанистът от Варна Димитър Симеонов е добре познат на занимаващите се с музика в България. Той дори е избран за рекламно лице на американската компания за поръчкови барабани C&C Custom Drums California и ще получи от тях сет, който е проектиран да бъде нещо невиждано досега в света на барабаните. От сглобени парчета от биографията му се разбира, че е напуснал "Сленг" през 2002 г. и тогава групата се разпада. Симеонов заминава за Азия, където работи няколко години, а по-късно се завръща и продължава да свири с различни групи и музиканти. Явно по това време се развива и неговият роман с Виктория, която той ослепява. Става ясно, че най-вероятно, за да отърве съдебното дело и заслуженото възмездие, той влиза в болница. Вероятно тя е психиатрична, а Симеонов тъкмо така успява да се обяви за шизофреник. След време продължава кариерата си във възходяща посока. Докато за почти напълно сляпата Виктория остава един-единствен шанс - "Мюзик айдъл", където обаче, по разбираеми причини, едва ли ще стигне до финала.