Нешка Робева се опитала да ги раздели.
Някогашната прима на художествената гимнастика Бианка Панова сложи край на 20-годишно изгнание в странство, причинено от "греховна любов".

Навремето Бианка развела лекаря на отбора д-р Чавдар Нинов и за наказание двамата били лишени от работа, а Панова - и от състезателни права. Одисеята на влюбените започнала през 1986 година, когато тийнейджърката счупила крак точно преди Световното първенство във Варна. Единственият изход бил акупунктуристът д-р Нинов. Манипулациите, които той правил на Бианка обаче започнали да стават все по-продължителни, а нейна съотборничка намерила дневника й, в който били излети всички греховни чувства. Д-р Нинов обаче бил женен и имал бебе, а родителите на гимнастичката били ужасени от перспективата тя да разбие едно социалистическо семейство. Нешка Робева също се включила в офанзивата и организирала тренировките на възпитаничката си така, че тя да бъде изолирана от целия свят. "Излязох от кабинета му, а там ме чакаше една треньорка. Хвана ме за ръката и година и половина не се видяхме", разказва Панова. "Държаха ме много стриктно. Писмата от феновете се отваряха... Чувствах се като затворник", допълва тя.
Затворничеството за гимнастичката свършва едва когато на Олимпиадата в Сеул тя остава четвърта и напуска спорта. Депресира се и напълнява с 20 кила. Тогава се обажда на доктора и той зарязва семейството и службата в отбора и става неин треньор, лекар, бодигард и любим.
Притиснати от обстоятелствата, през 1990 година двамата заминават за Италия заедно с четиригодишния Стивън от първия брак на д-р Нинов. И така, след куп перипетии, семейството остава заедно вече 19 години, увеличено с един член – 12- годишния Ричард.