Бойко обича жените. Радан обича мъжете. Това е положението. Не желая да ме управляват мъже, които ги чукат отзад и лапат пишки. А после си правят селфита на гениталиите и ги разпращат на любовниците си.

Сигурно звучи грубо, даже просташко, хомофобско. Това е положението. Добрият тон трябва да отстъпи на здравия разум, ако не искаме сбърканяците да завладеят държавицата ни. 

Вие искате ли да ви управляват мъже, които ги чукат отзад? Радан Кънев, Лозан Панов, Кристиан Таков, Росен Плевнелиев - Чехлю, Асен Генов - Лилавата перука, Найо Тицин, Росен Босев, Венелин Петков, Антоанета Цонева, Галя Прокопиева... Педали, лесбийки, асексуални, травестити, наркомани, сектанти, доносници на посолствата и Брюксел? 

Аз защото не искам.  

Педалът не е вреден сам по себе си, педалът е вреден, когато задрапа към властта. И когато се изживява като морален съдник.  

Педалът е зависим, педалът те клепа, педалът те дебне в гръб и не непременно за да ти го вкара. Породата му е такава. 

Откъде накъде ще ме нарича "мафиот" някакъв клетник, известен сред гей общността като Рада Дълбоката? Ако "мафията" са нормалните хетеросексуални българи със здрави семейства и потомство, значи съм "мафиот". 

Бойко имал любовници... Ще има, разбира се, нали е мъж в разцвета на силите си. По-добре той ли да стане нечия любовница - като Радан? За "либералките" да си педал, е гордост. Посвещаване, инициация. Да си "чукач", е тъждествено на мракобесник и ретроград. Регресивен елемент, който спъва модерния лайфстайл, заченат в перверзии. 

Не е време за куртоазия. Време е да наричаме нещата със собствените им имена. "Протестна мрежа" и кръгът "Капитал" са пълни с "амбриажи" и "двуцевки". Сега искат да ни ги насадят във властта.  

Аз обаче не желая да ме управляват мъже, които лапат пишки. Лапат ги в буквалния, не в преносния смисъл.  

Ще ги гоня до девето коляно, пък нека минавам за слуга на Пеевски, Борисов и модела КОЙ. В модела КОЙ поне меките китки са дефицит. 

Това е голямата битка. За каквито и идеали да ви говорят, става дума за обладаването на България от хомосексуалистите. 

Ще им позволим ли? 

Прав сте, господин Лозан Панов, наистина сте прав - стига вече! 

Недялко НЕДЯЛКОВ, ПИК