Вижте какво отговори, отвратеният от лъжите им и набеден за „нощен вълк“ служител на „Булгартабак“ Слави Савов, в когото грантово зависимите рушители на националните интереси припознаха (в присъдружната на олигарха Прокопиев „медия“ „Терминал 3“), като рокера Светослав Николов, а колегата на Савов от дружеството – Христо Япраков, като друг моторист - Денчо Златанов, имащ според хората на Христо Иванов – Пинокио, нещо общо с мафиотските среди от началото на прехода.

Манипулации за контрабанда, а сега и измишльотини за „Нощни вълци“ на Путин, при това надълго и нашироко развити от „медията“ „Терминал 3“, със снимков материал, инсинуации и внушения, напълно в стила на ментора им Христо Иванов.

Вижте поименно манипулаторите, които се изживяват като последна инстанция на истината и морала: Теодор Михайлов, Георги Пламенов, Чавдар Николов, Константин Павлов – Комитата, Александър Кръстев, Йордан Цалов, Иван Червенков, Давид Джамбазов, Самуил Петканов. Всички те са свързани с Иво Прокопиев и „Да(Й) България“, някои дори са в управителните органи на партията-джудже.
 

Но така са научени, така защитават интересите на Прокопиев, чрез медийните и политическите му бухалки.

А носът на Христо Иванов – Пинокио продължава да расте, пропорционално на лъжите му, на фалшивите подписи в министерство на правосъдието и на доносите против България в Европа, които непрекъснато твори.

Когато не разполагаш с факти и не искаш да кажеш истината, започваш да си измисляш.
Когато е от години, вече е диагноза.