Моментът на голата истина за корупцията в България настъпи. България е пред нова драматична ситуация, а мракобесният кръг "Агнешки главички" е посегнал към сърцето й и се готви да го изтръгне, за да го изтъргува в угода на интересите си.
Политологът Антон Тодоров много ясно посочи пред БЛИЦ имената на "агнешките главички":  Никола Николов (бивш депутат и председател на Икономическата комисия в Народното събрание по времето на мандата на Иван Костов), Васил Василев ( бивш областен управител на Плевен, а след това учредител на Движение България на гражданите), Ваньо Цонов (бивш депутат от СДС от Стара Загора), Пламен Иванов (бивш депутат от СДС в Кърджали), Пламен Минев (ексдиректор на митниците по времето на Костов), Радан Кънев, Трайчо Трайков и Христо Иванов, Иво Прокопиев, Цветан Василев и Гриша Ганчев.
 
Христо Иванов тайно се надява отново да се върне във власттаПозорният кръг си има и свои наместници в съдебната власт в лицето на председателя на Софийския градски съд Калоян Топалов и на председателя на ВКС Лозан Панов, който продължава да мълчи гузно за разкритите от БЛИЦ скандални негови снимки с адвоката на Цветан Василев - Божидар Банков и босове на строителна фирма, която печели всички дела в поверената му институция.
 
През годините "агнешките главички" се превърнаха в черен октопод, който залепи пипалата си в държавните институции и започна да се възползва от тях. "Главичките" разкостиха и златните български предприятия, а последните им трофеи са активите на КТБ начело с "Дунарит" и "Петрол".
 
Гриша Ганчев отрупва с подаръци подозирания за лихварска дейност Стоян Александров

Прегръдката им е смъртоносна. Свикнали са да се подмазват на всяка власт, след това добре да се нахранят и после публично да се отрекат от нея. Всички си спомнят пируетите на Цветан Василев, Гриша Ганчев и семейство Прокопиев с първите държавни мъже от първите години на Прехода до неделя.

Едва ли скоро ще забравим как шефката на кръга "Капитал" Галя Прокопиева се усукваше около премиера Борисов, а след това първа му поиска оставката от ефира на Би Ти Ви.
 

Вече 20 години "агнешките главички" са НЕДОСЕГАЕМИ.  

Действията им започват да се проясняват за масовата публика. 

Подушили кръвта на кабинета "Борисов", "Агнешките главички" се групират в нова партия, която да узурпира властта и да сложи ръка на милиардите, които Борисов събра от противодействието на контрабандата. А милиардите са близо 4...

Сега единствената алтернатива е България или те - "Агнешките главички"!

Време е съдебната власт да разрови НЕДОСЕГАЕМИТЕ, за да спаси сърцето на родината ни.


Ивайло КРАЧУНОВ