Най-добрата ни сноубордистка Александра Жекова влезе в ролята на треньор. Чаровната Сани отдели част от времето си във вторник, за да проведе занимание с млади сноубордисти. Така тя даде старт на кампа на шампионите - AJ Camp of champions.

Поради липсата на сняг на този етап Жекова подготвя групата си в един от парковете в София, видя репортер на БЛИЦ СПОРТ.

Уверихме се с очите си как Жекова работи с огромно желание с бъдещите шампиони. Невръстните сноубордисти бяха много щастливи, че се докосват до своя идол и стриктно спазваха указанията, които тя им даваше по време на упражненията. Жекова ще продължи работа с подрастващите, като групата, която тренира със сигурност ще се увеличава.

На малките сноубордисти опитната Сани дава ценни напътствия, наследени най-вече от нейния личен треньор и баща Виктор Жеков.

"Щастлива съм, че вече съм в ролята и на треньор и имам възможност да работя с децата. Много са послушни", сподели с усмивка Жекова, която продължава да се подготвя усилено за новия сезон.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ