Волейболистите на ЦСКА се изправят срещу швейцарския шампион Амрисвил от 19:00 часа днес. Първият мач от 1/16-финалите в турнира за Купата на ЦЕВ ще се състои в зала "Арена Армеец", като "червените" се надяват на мощна подкрепа от трибуните при завръщането си в евротурнирите.

В тима на Александър Попов няма контузени състезатели и треньорът залага на най-доброто, което има. Единствено Пламен Шекерджиев не е водил подготовка за мача с "армейците", защото беше част от младежкия национален отбор. Шекерджиев се представи блестящо с националите, като бе с основен принос за двата успеха на България над Франция и Дания и класирането ни за следващата фаза на световните квалификации.

Сашо Попов очаква тежка битка с швейцарците, които отпаднаха в квалификациите за влизане в групите на Шампионската лига. Амрисвил загуби и двете си срещи (0:3, 1:3 гейма) от италианския Перуджа.

Двубоят в "Арена Армеец" започва в 19:00 часа, а час по-рано стартира мултимедийно шоу с новия албум на Металика „Hardwired... to Self-Destruct”.

Входовете на залата ще бъдат отворени в 17:30 часа. Цените на билетите са 10 и 15 лева.

Реваншът между двата отбора във втория по сила турнир в Европа е на 18 януари.

"Да напълним "Арена Армеец"!, призоваха от ЦСКА.

Мачът тази вечер ще бъде предаван директно по БНТ HD.