Легендарният Джон Макенроу отвори темата за популярността на Новак Джокович и предположи, че ако се предпази от травми, ще доминира дълги години в световния тенис.

"Той все още не може да се мери с Надал и Федерер и няма значение дали е най-добрият в защитен план в спорта ни. Той подобри много и представянето си в атакуващ аспект, няма спор в това. Ако успее да се опази без сериозни травми, Джокович ще доминира oще дълги години. Новак може и да стане най-великият в историята на спорта, ако продължи да е толкова постоянен и да подобрява играта си. Той е като машина. Харизматичен е и е с чудесен характер. Новак е идеалният посланик на тениса. Все пак обаче не е като Роджър и Рафа", каза бившият №1, който наскоро започна да работи за Милош Раонич.

"Ник Кирьос е като свеж полъх в тениса, но трябва да се научи да превръща негативната енергия в позитивна. Той действа като мен преди години, но ми се струва, че е започнал да научава уроците си. Липсва му опит, за да достига до решаващите фази на турнирите. Ще е по-добре да имаме тенисист като Ник в по-предните позиции на ранглистата", добави Макенроу.