След задължителното интервю на корта, Григор Димитров даде и обширно такова по повод успешния старт на Аустрелиън Оупън. Най-добрият ни тенисист за пореден път сподели, че се наслаждава на добрата си форма в момента и призна, че се надява съвсем скоро да намери отново място сред най-добрите десет в света.

"Не бях се изправял до този момент срещу О'Конъл. Най-важното е, че и за момент не го подцених. Бях наясно, че ще е мотивиран да направи добър мач пред сънародниците си. Успях обаче да се справя и съм доволен. Късно снощи проведох тренировка, тъй като исках да привикна с условията"

"Разбира се, че съм доволен от формата, в която се намирам. Печеля мачове, а това винаги дава увереност. Последните месеци минаха много добре за мен. Постигнах добри резултати и се доближавам до някои от целите ми, една от които е да се завърна в топ 10. Силно вярвам, че принадлежа на топ 10.“, сподели Димитров пред официалния сайт на Аустрелиън Оупън.

Димитров коментира и следващия си съперник в Мелбърн - Хьон Чунг: " Нямах възможност да проверя срещу кого ще играя, но всичко опира до моята игра. Готов съм, положих много усилия, а и вече изиграх доста мачове – ще използвам това като предимство. С всеки мач ставаш по-добър.“

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И СХЕМА ПРИ ЖЕНИТЕ - АУСТРЕЛИЪН ОУПЪН

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И СХЕМА ПРИ МЪЖЕТЕ - АУСТРЕЛИЪН ОУПЪН