Срещата между Франсес Тиафоу и Мичъл Крюгер от първия кръг на турнира от сериите „Чалънджър“ в Сарасота (Флорида) беше прекъснат заради бурен секс.

В момент, когато Тиафоу беше на път да изпълни сервис в средата на втория сет, на корта се чуваха стенанията на жената от възбудената двойка.

19-годишният тъмнокож американски тенисист се усмихна на ситуацията и по устните му се прочете: „Не може да е толкова хубаво“. Неговият съперник се опита да укроти разгорещените страсти. 24-годишният Крюгер взе една топка и я запрати в посока на стенанията.

Коментаторът на мача Майк Кейшън първоначално реши, че стенанията се разнасят от телефона на някой зрител, който загърбил ставащото на корта се отдал на гледане на еротични клипове.

„Това е много любопитна ситуация. Не знам как да го опиша, приятели, но нечий телефон излъчва едни звуци от трибуните... Май става дума за видео за възрастни“, казва Кейшън в първоначалния си коментар за случващото се.

След това той осъзнава, че звуците идват от имот, който е разположен близо до корта.

„Не, не е телефон. Идва от апартамент, който се намира през езерото, което е до корта. Боже мой!“, пояснява коментаторът на мача.

Въпреки разсейването, Франсес Тиафу спечели мача с 6:3, 6:2 и се класира за втория кръг. В момента на прекъсването той водеше с 6:3, 3:2 и 30:15.