Премиерът Бойко Борисов отново си избра дама за партньор на най-популярния тенис турнир за известни личности. Министър-председателят на България ще играе двойка с Катина Симеонова, с която спечелиха надпреварата миналата година.

Мястото, датата и часът за начало на тазгодишния турнир са известни – кортовете на Дипломатически клуб „Глория Палас” в Горна баня в неделя (28 май) от 10 часа. Тогава стартира осмото издание на най-престижния тенис турнир у нас за известни личности  - "Асикс Мастърс” 2017, който е наследник на "Труд Мастърс".

Досега в надпреварата на ВИП-овете Бойко Борисов има четири победи, включително и в миналогодишното издание в тандем с Катина Симеонова. В „Асикс Мастърс” 2017 министър- председателят ще бъде атакуван и от свои. Красимир Велчев (зам.-председател на парламентарната група на ГЕРБ) ще бъде в двойка с Рангел Марков, кмета на Банкя. Двамата афишираха амбиция за титла.

Тандемът Борисов-Симеонова е поставен под №1 в схемата. А под №16 дебнат хишниците Йордан Лечков-Николай Гигов. Четвъртият в света вече е ликувал с трофея още в първата надпревара "Труд Мастърс" през 2006-а, когато дори 16-годишният тогава Григор Димитров загуби на четвъртфиналите в тандем с друг от златния ни футболен отбор - Ивайло Йорданов.