Бащата на тенисистката Сесил Каратанчева - Радослав, е бил замесен в скандал и натопен, че е предизвикал тежка катастрофа на столичния бул. "България". Това твърди самият той пред БЛИЦ.

Според официалната информация от полицията джипът на Каратанчев е бил забелязан на бул. "България", където е помел три коли. При катастрофата са пострадали мъж и жена, които са откарани в "Пирогов", мъжът е бил със счупен крак. Свидетели твърдят, че са забелязали на местопрестъплението именно Каратанчев и са подали негово описание на полицията.

Според бащата на тенисистката обаче към момента на сблъсъка колата е била управлявана от двама мъже, които малко по-рано откраднали автомобила от паркинга на столичен ресторант в "Белите брези".

"Има записи, които ще бъдат иззети, на тях ще се види, че действително не съм напускал територията на ресторанта, през цялото време съм бил вътре. От информацията, която получихме, колата ми е била открадната от двама души, които са избягали след катастрофата", твърди пред БЛИЦ Каратанчев.

От удара колата му е смачкана до неузнаваемост. Той твърди, че няма представа кой може да е откраднал колата. Преди около седмица изчезнали ключовете й и се наложило да се правят нови.
Мира НАЙДЕНОВА, БЛИЦ