Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал стана поредната футболна звезда, която се забърка в сексскандал. Французинът, който е женен за детската си любов Саманта и има дете от нея, е имал авантюра с красавицата от известно музикално шоу - Емили Уейдмън.

Двамата са прекарали романтичен уикенд в Париж, след като се запознали в социалните мрежи. Английските медии информират, че най-скъпият тинейджър в историята на английския футбол и бившата стюардеса са се радвали един на друг в парижкия "Sofitel Hotel".

"Той ми написа съобщение и ми каза "изпрати ми своя снимка". Беше впечатлен от устните ми. Изпратих му и започнахме да си пишем всеки ден", казва Емили пред местни издания.
05_10013313_35fe6d_2634125a.jpg

"Беше ми казал, че се е разделил със съпругата си. Покани ме на романтичен уикенд в Париж. Изпрати ми адреса на хотела и се срещнахме там. Коато се видяхме започна да ме целува и си помисли, че ще скоча веднага в леглото с него. Но аз не съм такава, не спя с мъже на първа среща. Исках да се разходим и го направихме. Излязохме да разгледаме града. Феновете веднага го познаха и искаха да се снимат с него. Той с радост си говореше с тях. Последва вечеря, а после се върнахме в хотела. Започна да ме целува и въпреки, че не съм такава, бях пийнала и не успях да му устоя", разказва още бившата стюардеса.

Емили разказва още, че наистина е мислела, че Марсиал е разделен със съпругата: "Каза ми, че не са заедно от известно време. В крайна сметка разбрах, че ме е излъгал", допълва красавицата.

Освен съпругата му Саманта, забежката на Марсиал ще вбеси със сигурност мениджъра на Юнайтед Луис ван Гаал и селекционера на Франция Дидие Дешан, които държат футболистите им да са пример за подражание.

Все още футболистът не е коментирал ситуацията.
02_10013313_3425f4_2634122a.jpg