Дни след официалното обявяване на раздялата между Кристиано Роналдо и Ирина Шейк световните медии започнаха да спрягат една или друга за заместничка на руския модел.
 
Звездата на Реал се задържа пет години до Шейк, а според някои финансовият аргумент е бил в основата на връзката им. Испанското издание elbalonrosa.com предложи списък от 10 кандидатки, сред които може да излезе новата Ирина Шейк.
 
Сред претендентките са известни личности като Парис Хилтън, Риана и Кати Пери, които отговарят на изискването да са красиви, богати и известни. Вижте всички, подредени по степен на възможност:
 
1. КРИСТИНА ПЕРЕЙРА - Португалска тв водеща, избирана за най-секси жена в страната преди няколко години. Любимка на майката на Роналдо - Долорес Авейро, която се смята за главна причина за раздялата на футболиста с Ирина Шейк.
 
2. САРА САМПАЙО - Португалски модел, който през миналата година дебютира на страниците на Sports Illustrated.

 
3. МАРИАНА РИОС - Бразилска актриса, модел и певица. На 29 години е и многократно е заявявала, че е фенка на Роналдо.

4. ИСИС ВАЛВЕРДЕ - Още една бразилска актриса, позната от тв екрана. Преди време бе спрягана за гадже на бившия съотборник на Роналдо в Реал - Кака.


5. БАР РАФАЕЛИ - Израелският модел е сред най-желаните жени в света, а освен това си пада по футбола. Има голям недостатък - фенка е на Меси и Барса, а преди време бе спрягана за гадже и на Даниел Алвеш.
 
6. ПАРИС ХИЛТЪН - Хотелиерската наследница имаше забежка с Роналдо преди години, когато двамата прекараха една нощ заедно след парти.
 
7. КАТИ ПЕРИ - Американката ще пее на финала за Супербоул. Достатъчно известна и богата, за да влезе в списъка на Роналдо. Кати бе фенка на Уест Хям, докато движеше с английския комик Ръсел Бранд - страстен привърженик на "чуковете".
 
8. РИАНА - Певицата нашумя с активността си в социалните мрежи по време на Мондиала в Бразилия. Преди време португалецът отиде да я гледа на концерт, а тя коментира отношенията им - имам много приятели, които са гей. Възможна връзка, макар и без особено бъдеще.
 
9. ТЕЙЛЪР СУИФТ - Американската певица едва ли разбора много от футбол, но е добра партия за Роналдо. Богата, известна и много красива.
 
10. ЯРА КХМИДАН - Украинката вече бе обявена за новата Ирина Шейк. Възможно е да се закачи за футболиста, за да натрупа слава.