Волейболните фенове често отиваха на мач, за да я видят. Нея. После да разказват за изящната й фигура въпреки спортния екип и маратонки, а не рокля и обувки на висок ток. Тя правеше впечатление още при първото виждане. Съотборничките й я питаха дали иска да стане модел, а тя първоначално приемаше тези думи на шега. Забиваше край мрежата и посрещаше.

Тя е Кристиана Петличка. Само допреди малко повече от година играеше за ЦСКА. Сега покорява модните подиуми. Не се задържа дълго в България и от няколко месеце е в Италия. Със сигурност първата асоциация свързана с Италия и Милано е мода. Точно в Милано Кристиана бавно и стъпка по стъпка гради кариера. Преди няколко дни отново бе част от бляскаво модно шоу.

Според специалистите присъствието й бе оценено подобаващо. А когато го казват италианците и го чуеш в Милано, е достатъчно да се амбицираш да продължаваш напред.

"Вероятно щеше да стане звезда във волейбола. Можеше и да си остане съвсем обикновено момиче, което едва връзва двата края с парите от женския волейбол в България. Е, избра да стане модел, тъй като има данни. Има и късмет, защото е красива. И този късмет трябва да се използва", споделят нейни близки.